dimarts, 15 de març del 2011

Rock´n´Roll


I aquí tenim al gran rocker de Ciutat Badia (avui Badia del Vallès), Bati, en una època molt singular, al Bar Smith durant les proves de so d´un concert de Monstruación. Els punkis, el rocker,e ls companys de Kornellà i la "Peña Cultural y Recreativa José Menese". Long live to Rock´n´Roll!!!.

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Oh yeah! És un d'ells en Bou?

Roy Batty ha dit...

Deixa de beure, Sinfu. Que no et fa cap bé. Encara que, també seria un detall de la teva part, Hands, allò de d'esquerra a dreta teniu Fulano, Sutano i Mengano ... Que hi ha dos que jo no recordo haver vist mai.

Roy Batty ha dit...

Per cert, a l'esquerra veig una pintada que podria acabar amb tots els membres del GS a la presó per apologia de ja sabeu què. En fi ... canviant de tema, encara que no molt, l'altre dia, mirant una pàgina d'en Azagra a uns vells Jueves que m'havia enviat el meu pare, vaig veure que els Monstruación, Juanito Piquete i d'altres grups van participar al concert del Centenari de la CNT a les cotxeres de Sans el 23.10.2010. Me demano que hauria dit el vell Durruti si hagués vist el poster :D

Israel Hands ha dit...

Je,je,Peter Punk "el moco que camina".No ha passat el temps,eh?

Israel Hands ha dit...

vaaaale,allà va.D´esquerra a dreta:
Txispi,el de radere no sé,el seguent radere de Bati,tampoc,Bati,Floreal,un servidor i Miquel.

Roy Batty ha dit...

Collons, Hands! Fins aquí també arribava jo. Un barret per tu i unes ulleres pel Sinfu ... urgentment. Mira que haver vist en Bou a la foto! Lo seu és ja una obsessió.

sinfu ha dit...

òstia! semblen les ulleres del Barragán...la culpa però és vostre perque em veu presentar el Bou i em veu dir que era de fiar...

Roy Batty ha dit...

Si, de fiar ... Es per això que vaig penjar aquests mots a l'entrada del laboratori. En fi, tot i ser escèptic sobre el resultat, et proposo de visitar aquesta pàgina i veure el que dona de si.