diumenge, 10 de novembre del 2013

sobre la viabilitat de Lleida-Alguaire ...

L'aeroport de Lleida-Alguaire, pot enorgullir-se de haver assolit la fita de conservar dos vols setmanals, a diferència del de Castelló, on mai s'ha enlairat encara un avió.

Malauradament, els dos vols no permeten l'amortització de les instal·lacions i la direcció ha decidit reaccionar amb audàcia llogant-les per l'organització de sopars i trobades, seguint la moda establerta per alguns museus catalans: tingueu en compte que l'altre alternativa viable que la direcció tenia sobre la taula era llogar l'aeroport per les proves de tir de míssils dels avions de l'OTAN.

En relació als ingressos obtinguts pels dos vols setmanals, les estimacions dels beneficis que l'aeroport pot obtenir amb els sopars d'empresa de cap d'any s'anuncien espectaculars. Més encara si prospera la idea de promocionar les instal·lacions per les 'despedidas de soltero', les pistes per un kàrting també orientat a les sortides d'empresa, i els terrenys de l'aeroport per l'organització de partits de futbol de solters contra casats. Per no parlar del que podria representar per les finances de l'aeroport l'organització del proper Aplec del Caragol. Diuen que el comissari europeu al que li van presentar aquest Business Plan no sabia què dir: segurament estava impressionat per l'audàcia i la iniciativa empresarial de la que havia tornat a fer gala aquest gran país.