dimarts, 18 de febrer del 2014

#ajudembarroso

Després de rebre una trucada urgent des de Brussel·les, els experts en psicologia neumàtica del GS s'han desplaçat a la capital de la Unió Europea per ocupar-se personalment de regular les constants psico-neumàtiques i altero-gàstriques del president de la Comissió.

"No és la primera vegada que'ns ocupem d'ell", va afirmar el Dr. Bou mentre li liaba un mai al president. "El problema que té en JoseMa arrenca de l'època en que era un jove maoista i, en plena revolució dels clavells, li va donar per robar un camió ple de mobles de la facultat de dret. Veient que el jove tenia maneres i prometia, la Universitat de Madrid li va donar una llicència en dret, mentre que el Partit Social Demòcrata Portuguès el va fitxar per convertir-lo en el seu lider". (Si no us ho creieu, llegiu el wikipedia!"

"El cas es que, cada cop que es veu a la foto amb la corona d'estels al darrera, en JoseMa està més convençut que va ser la ma de Déu qui el va escollir per dirigir el partit, Portugal, la Unió Europea i ... aviat el món mundial. Acaba associant aquesta idea amb la coronació de Napoleon com emperador i comença a amenaçar a tothom que li passa pel davant: suïssos, escocesos, catalans, ... i també els seguidors del Porto".  "No es que sigui perillós" afegeix el Dr. Bou, "Però els seguidors del Porto son molt susceptibles i, en general, s'acaben organitzant uns follons majúsculs. Amb els catalans no hi ha cap problema, cada cop que'n JoseMa deixa anar una bajanada se'ls cau el mon a sobre i acaben amb una depressió tal que no se'ls escolta dir un mot durant un parell de dies".

Segons el Dr. Bou: "En general, els problemes altero-gàstrics es resolen amb un supositori de Mentos seguit d'una lavativa de Vichy Catalan que el deixen com nou. Pel que fa al retorn als valors normals de les constants psico-neumàtiques, normalment demanem a la seva dona que li llegeixi el poema "Sigamos o Cherne",  que té uns efectes immediats en la baixada de la seva testosterona".