dimecres, 17 de setembre del 2014

vatican news, again

L'assistent del secretari
del bibliotecari va rebre
amb molta preocupació
la noticia.
El bibliotecari emèrit de la "Santa Sede" (ja coneixes l'acudit, no afegiré res més), cardenal argentí conegut pels seus còmplices amb pel nom de Jorge Maria Mejia, té un cotxe particular. Un cotxe que, malgrat els seus 91 anys, hom dedueix que deu conduir ell mateix, tot i que va patir un infart el passat mes de març. Altrament tindria un xòfer i no li hauria de haver demanat al seu secretari particular que s'encarregués de fer-li passar la ITV. Dic jo, vaja.

Com sembla que el seu secretari particular anava molt atabalat amb la feinada que li passa el boss, no va poder trobar el temps per ocupar-se de la ITV i va confiar el cotxe a dos senyors que passaven pel davant de la biblioteca (es que llegeixes la noticia, i per disculpar a la "Santa Sede", sembla com si ningú conegués aquests senyors de res!).

Resulta que aquests senyors van decidir agafar el Ford i anar a Espanya a comprar 4 kg de cocaïna i uns 200 grams de resina de cànnabis. Aprofitem per afegir que l'alcalde de Viladecans ha afirmat amb vehemència que aquests senyors no van comprar la mercaderia al seu municipi.

De retorn a casa, els van enxampar a un peatge que hi ha prop de Chambéry (Savoia). Deixant de banda on tenien pensat d'anar, car no és el camí més curt per tornar a Itàlia, dir que conec molt bé l'indret i tinc un munt de vells coneguts que hi "treballen": un cop me va aturar el que a França es coneix amb el nom de "Douane Volante" durant una mudança (et deixo imaginar el show), i un altre cop me van clavar 400 EUR per excés de velocitat.

Mentre tant, les finances d'El Vaticà ... van fent.