dimarts, 23 de setembre del 2014

violència brutal a madrid



Si et mires la data a la que van penjar el vídeo a youtube veuràs que la "noticia" de la baralla de Mickey i Minnie a la Puerta del Sol és més vella que la barba d'en Makarios. Però, com Déu nostre senyor ha concedit a les facultats de periodisme formar els professionals que tenim, a La Vanguardia l'han publicat avui de manera a fer creure que es tracta d'una noticia de rabiosa actualitat.

Deixant de banda aquest fet, la veritat és que el vídeo ha deixat en un estat de profunda confusió en Hands. Una confusió que, tot i no ser comparable amb la que viuen altres persones, ha estat compartida per funcionaris d'alt nivell que, extraordinàriament afectats, han decidit plegar de la feina.

Tampoc li han anat bé les coses al pobre Sinfu. Estava al pub mirant les noticies a la TV quan s'ha mirat el contingut del got i ha començat a cridar-li al barman: "fuck killer!!!". El barman l'ha tranquil·litzat i l'ha aclarit que no era a causa del "estramoni", sinó d'unes altres "herbes màgiques" d'un compatriota. Com en Sinfu no s'ho acabava de creure, s'ha menjat desesperadament tots els cacauets de la barra pensant que actuarien com un antídot. La veritat és que feia mesos que el barman no els canviava, i l'han hagut de portar a l'hospital per fer-li unes lavatives.

Esperant el restabliment del nostre company, canviem de tema. Tot i que hi ha gent que prefereix estar sola a estar massa acompanyada, la redacció del GS ha rebut amb emoció el gest de la justícia d'aquest país per donar un cop de ma al des-honorable i fer el necessari perquè els vells amics el puguin acompanyar i no es trobi tant sol en aquests moments tant durs. 

I mentre l'Artur s'ho passa bé marejant la perdiu sobre la data en que convocarà la consulta (o les eleccions!) i el govern espanyol comença a aclarir-nos la seva estratègia per impedir-la, una noia que's diu Jasmine s'ha gastat 15'000 EUR per ficar-se un tercer pit (haurà vist recentment Total Recall?, ha trobat els sostenidors al mercadillo de Sant Adrià?) i Sara Carbonero mostrava a la premsa un scoop: les imperfeccions del seu braç esquerre.

En fi, ho deixo aquí. L'edició d'avui de La Vanguardia té encara molt més tema, però et confesso que jo ja no puc més!