dijous, 30 d’octubre del 2014

Bolets 2014

De tots vosaltres es ben sabuda l´afició que tenim els monsters al mon dels bolets. Així que no ens importa massa fer kilòmetres per trobar a veure on s´amaguen. Val a dir que enguany, per aquí les voltes i a bona part del territori ha estat un molt bon any, fet, però, que no ens ha tret la il.lusió de desplaçar-nos a altres indrets. La realitat, a més a més de la "passió boletaire, és que després de cinc intensos mesos vivint a l´illa i només tenint a la vista planura, sorra i sal, ens ve molt de gust canviar de paisatge i veure muntanyes, arbres...i bolets.

En fi, com a prova de les nostres singladures, us deixem aquesta mostra fotogràfica, i ja de passada podreu veure quina cara fem.

1) Ports de Beseit.
2) Vall d´Ultzama.
3) La Tarayuela (1.742 m.) Maestrat de Terol.(amb el selfie que havia promés a en Batty.
4) Pla de Senarta (Posets-Maladeta)

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

Home, deixant de banda la bona cara que feu (la nena cada dia més guapa!) he de dir que s'endevina en la distància que els bolets també la fan.

En qualsevol cas, ja saps que jo soc una tomba i no diré res, però crec que molta gent no s'empassarà lo de l'illa i la platja. No se't veu tant moreno com altres anys, company!