diumenge, 5 d’octubre del 2014

la crònica de la setmana i el dret a l'oblit

http://www.abc.es/20100709/espana/estatut-consultas-201007091432.html



M'agradaria poder dir que aquells que es passen el dia amenaçant a d'altres, dient-lis que acabaran a la presó per no complir amb la legalitat, s'ho pensessin dos cops abans, no fos que siguin ells qui acabin a la garjola. Però clar, d'això seria oblidar-me de qui té el poder d'enviar algú a la garjola. Els mateixos que fa quatre anys que deien que una cosa era legal i que ara la prohibeixen per no ser-ho. Només queda per veure si els del ABC li demanen ara a Google de fer entrar uns quants articles sota la cobertura de l'oblit.

Doncs res, que el wsp ha tret fum aquesta setmana i, afortunadament, era penya amb sentit de l'humor la que enviava coses, i no la dels PowerPoints patriòtics.

Mare meva la que s'està liant per una "consulta legalment no vinculant": si, nois, no és un referèndum. Et passes la vida esquivant pel carrer divisions d'enquestadors i responent al phone comandos de Marujas que no paren de posar-te unes qüestions més privades que d'altres, i ara ens trobem amb l'Espanya de sempre que no ens deixa respondre a una consulta que fa quatre anys es considerava legal i ara no. Veure el PP i el PSOE de la ma no se m'ha fet gens rar. Que Gonzàlez hagi deixat en un segon pla el "bufón del rey" que va reemplaçar Rubalcaba, tampoc se m'ha fet estrany. De la Diaz, millor no parlar, que'm puja el sucre. Ara bé, els que m'han demostrat amb el seu silenci tot el que havien de demostrar son els de "Podemos" ... "Podemos, què, nois?". Repetir el que ja tenim amb noves cares? No, gràcies. Au, apa buenas!