divendres, 20 de març del 2015

jimi hendrix - hey joe (1967)



1967. Els temps eren durs, Noel Redding havia de gravar un vídeo, estava en la misèria i li va demanar-li a un gitano de Sabadell si podia passar-li la roba amb la que actuava al Crane Lane Theatre de Cork. El gitano s'ho va fer i també li va passar una pinta per la butxaca del darrera. El problema és que era més baix que Noel i ... el vídeo en dona el testimoni!  

En fi, diu la llegenda que quan Noel es va veure a la TV, va caure en una depressió profunda i va decidir amagar-se a les rodalies de Cork on, a més del gitano de Sabadell, també es va trobar amb altres delinqüents buscats per la llei. 

Vàries vegades va intentar fer un vídeo que li fes justícia. Però youtube està ple de proves que demostren que no va reeixir.  Desesperat, va caure en la beguda i va morir de cirrosi a un hospital de Cork. El gitano de Sabadell va anar a casa seva amb l'idea de donar el pesam a la vídua i recuperar la roba que feia anys que li havia deixat. Però, segons expliquen els del The Cork News, un senyor de Viladecans va passar abans per la casa del difunt i va marxar amb la vídua i tot el que va arreplegar.