divendres, 27 de març del 2015

rémi gaillard: i shoot the police!



Rémi Gaillard és un personatge nascut el 1975 a Montpellier que un dia es va quedar a l'atur i que, gràcies al vídeo I shoot the Police va descobrir una vocació de la que podràs trobar les seves traces a la pàgina: nimportequi.com, c'est en faisant n'importe quoi qu'on dévient n'importe qui.

Les seves infiltracions als programes de TV, les finals de futbol o de tenis han inspirat més d'un. Jo me quedo amb People are strange i les histories de tràfic de droga als pàrquings, els atracadors, els ascensors, les tortugues Ninja i els repartidors de pizzes, les parodies de Star Wars, ... En realitat me quedo gairebé amb tot el que fa, però especialment amb aquests vídeos amb la policia: il était unes fois les CRS, radar, stationnement interdit i el grandiós Owl Vs Police (aquí en versió colom). 

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Ja havia vist les aventures d´aquest tio amb la pasma i és per a pixar-se de riure.Ara que,s´ha de reconeixer que el paio li fot un parell de collons.

Roy Batty ha dit...

De tant en tant me passo per la seva pàgina i, malgrat haver-los vist un munt de vegades, els clàssics segueixen fent-me morir de riure.

Ara que, imagino que qui també deu estar mort de riure, és el seu advocat.

Israel Hands ha dit...

Home,mentre vagi cobrant pasta...l´advocat content.
Ara que,cada cop que m´enrecordo del paio amb la disfressa de mussol(també té una disfressa d´una espècie d´"abeja maya",que és per a morir-se)no puc evitar que se m´escapi un somriure.