dimecres, 21 d’octubre del 2015

cerimònia de lliurament de l'otger cataló award

http://mcphee.com/shop/emergency-affirmation-button.html
La cerimònia de lliurament del premi Otger Cataló d'enguany, va tenir lloc a les Cavas Canals i Domingo, a Sant Sadurní d'Anoia.

Amenitzada per dos grans còmics de moda: Dr. Sinfu i la secretaria del Grupo Catalán del Congreso, va comptar amb la presència del Consell d'Administració del GS Group, dels membres de la Reial Acadèmia de les Ciències de Sant Sadurní i també d'unes becaries del departament de semítiques que ningú recordava haver invitat.

El premi, un botó d'afirmació d'emergència, destinat a líders patriòtics en situació de baixa d'auto-estima, no va poder ser recollit pel guardonat. El va recollir en el seu nom un Oriol Junqueras que, gràcies als efectes del cava, va pujar a l'escenari i va fer riure de valent els participants donant unes rèpliques polítiques genials al treball dels dos humoristes.

Per acabar, els aplaudiments dels participants van saludar amb emoció el lliurament de la factura de l'acte al Dr. Toloriu, i van abandonar ràpidament la sala abans que aquest realitzés que el patró l'estava esperant amb un bat de beisbol.