dijous, 15 de gener del 2009

Fa 20 anys vam fer el cim 2/3



Som al interior de l'Hostal del Cim. Mai no podré expressar prou l'agraïment als Rapitenks per aguantar amb tant de humor tot el que van haver d'aguantar (normal, ens la van tornar un any i mig després). T'estimo, Hands, i el mateix dic per la tia Emma (guapissima , per cert)
Ja hem parlat prou del flash i no tocarem tampoc el tema del film, tampoc el del contrast ... però la veritat és que semblem tots Neardenthals peluts i amb unes dents ... Vinga, que menys mal que teníem un fotògraf voluntari, entusiasta, i amb una dona que li va perdonar de no veure-li el pel en tota la nit. I parlo del fotògraf, per no parlar de l'organitzador del càmping. T'estimo, Pierre, i el mateix dic per la teva dona (guapissima per cert) .
A fe de 10 que aquest vídeo en té unes quantes de perles: penso en la freak gallery (havia pensat de ficar un "grito de espanto" en alguna sequència, ja veureu quina), en Bou i en Sinfu, però sobretot el freak d'en Dino.
Sinfu, un cop més, me vas fer riure tant mentre muntava el vídeo ... Quins sagrats collons de ficar-se a fer el que vau fer. Que me sembla recordar que estava super bo! T'estimo, Sinfu, i ho saps.
En fi, que son tots els que estan, però ja no estan tots els que ho son. Uns, perquè ens han deixat per sempre (la vellesa, el càncer, el sida, ...), d'altres perquè els havíem perdut la traça i no hi eren i, entre els que hi eren, alguns, com diuen els Celtas Cortos a 20 de Abril ... algunos han cambiado!
Ja per acabar, us proposo d'escoltar atentament la musica de Sau. Sinó se us fa un nus a l'estomac mentre l'escolteu, sou bons per la ferralla.

4 comentaris:

sinfu ha dit...

No tinc paraules...o si! Roy, amb aquests cabells sembles un mad mix entre el Fary i el Chiquetete amb algunes influències d'en Lauren Postigo al Corral de la Pacheca!!!! La Lluïsa està guapísimaaa.
Per cert, em sembla que després de fer uns mais amb el Bo1 li vaig passar el telèfon de la cooperativa i així va anar tot...
No hi havia ningú de geografia humana? imagina't sor C al reportatge...ballant amb en Mir'Ohhh

Roy Batty ha dit...

Vaig anar al barber del barri i li vaig dir que'm fiqués maco, que m'havia de casar. Doncs no va el tio, me fa mirar fora al carrer i me diu: Bar-ce-lo-na, Lourdes està mas lejos i va dir-me de donar-li el pèsam a l'afortunada. Es el que passa quan hi ha confiança, que fot fàstic. En fi, tot això que vaig estalviar-me com propina!

Roy Batty ha dit...

Ara resultarà que tu i en Bou estàveu discutint business? Segueixes fent aquestes pràctiques de management comercial? Vas aprendre-les al CEAC o a la Shit University?

Roy Batty ha dit...

Sinfu. M'has decebut! No dius res d'en Manel recollint les sobres pels gossos, res d'en Dino i, el pitjor, res de la cançó de Sau (i això que se que t'han fotut més que tou).