dilluns, 26 de gener del 2009

Si en Bo-1 fós ciutadà d'Israel també ho faria?

Veieu companys un dels candidats a diputat al parlament d'Israel...Estic segur que en Eddie Bo-1 
s'apuntaria al seu partit polític si és que no ho és ja! 

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

ôstia Sinfu,el diàleg del paio amb en Ben Gurion és,realment com si en Bo-1 estigués parlant amb l´Helvètic.Que,per cert,com que està de mudança té el blog una mica oblidat.Ara que n´hi ha un parell o tres més,que no estan de trasllat(que jo sàpigue),i també ho tenen arraconat,no creus?

sinfu ha dit...

El que cal és donar més canya al personal...Ja sé que tothom té molta feïna i tal i tal i tal però d'aquí a no dir res...que es preparin!

Roy Batty ha dit...

Menys canya al personal i una trucada de tant en tant no faria mal: garrapos! En el meu cas ha estat la mudança i el trasllat de la línia de telèfon, combinat amb una tonteria administrativa pel ADSL i una tonteria personal de voler ficar-me un cable universal a casa (TV, Phone, Xarxa Informàtica i el que calgui sobre el mateix cable). Sols podia connectar-me des del cybercafé de la feina (que és gratix, ja m'he tornat com vosaltres!) però no al bloc de google, ni al gmail ... perquè sinó ningú curraria. Com el patatabrava no és molt famós per aquí, he aprofitat aquest forat per petar-la amb altra gent. Però també amb en Hands, que s'ha tornat d'un intel·lectual com no el coneixíem en aquest bloc.

sinfu ha dit...

Bé, potser tens raó...o no, però no hi internet cafès a Suïssa? ...per cert que et sembla el video? el votaries?

Roy Batty ha dit...

Doncs és clar que hi ha cafés internet a Suïssa. Una altra cosa és que ... diguem que canviar de casa té el seu curro, saps? Coses com fotre tota la teva vida en caixes de cartró, desmuntar mobles, seguir les obres del nou apartament ... Doncs això que, a estones perdudes al curro a l'hora de la pausa de dinar, val. Però fora del curro, doncs que no podia ser, home!

sinfu ha dit...

Tens raó, això de les mudances...Sant Tomàs d'Aquino dèia que "En tiempos difíciles no hacer mudanza" però vosaltres ja ho tenia-ho planificat, ben fet! Disfruteu del nou keu.

Roy Batty ha dit...

Un dia t'explicaré tot el procés i et pixaràs de riure. Ara, com ho estic vivint, és menys divertit. Però ja riurem, ja. Altre cosa és que ara entenc millor perquè hi ha una relació de causa-efecte entre mudança (compra d'apartament o casa) i divorci. Però això, amic meu, això ja és una altra historia.