diumenge, 25 de gener del 2009

"¿A quien felicitamos hoy?"




Companys, tal dia com ahir (24-1-09) va nèixer fa 76 anys a Pawlett (Somerset-England)  un dels "Pares?" de la Geografia del Món Mundial: Perter Haggett.  El nostre corresponsal a Bristol, Anthony eff Yours va assistir al seu homenatge i li va omplir el got de vi més d'una vegada. En Long John no hi va anar ja que va saber amb antel.lació que el mestre ja no signa les seves obres...i és que l'home ja no està per monsergues!

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Com se m´ha pogut passar per alt l´anniversari del mestre dels mestres?Se´m cauen les llàgrimes cada cop que recordo quan Mr.Paul Happy Christmas em va preguntar que posava a la pàgina 156 del llibre("Análisis Locacional en Geografía Humana",s´enten)...i no vaig saber què respondre.Això per què s´en va adonar de que la pregunta que anava fent a tothom:"què t´ha semblat el llibre?"no era tant difícil com ell havia cregut.

Roy Batty ha dit...

Home, Israel. Menys mal que, desprès de tots aquests anys no m'has guardat rancúnia. Te'n recordes que jo vaig elaborar una estratègia que, finalment, me va sortir de conya? I això sense haver de llegir-me aquesta plasta de llibre.