dijous, 13 d’octubre del 2011

Happy Birthday Geograf Solitari !!

Avui fa tres anys, aquest eminent pròcer les lletres i de l'historia catalanes que és en Sinfu, publicava, a les 19h40, el primer post d'aquest blog amb un títol premonitori: tabernes. Tres dies després, publicava el primer vídeo d'una llarga sèrie d'aporta- cions que a tots ens feia demanar-nos: què collons fot Raf El Maestro a Irlanda?
Tres anys han passat, amb col·laboracions més o menys regulars dels impresentables membres de la tripulació del Flint. I en aquest període de temps, hem d'admetre que s'ha vist un xic de tot. Des de col·laboracions esporàdiques, passant per la participació de la totalitat de la tripulació, fins arribar a desercions injustificades (tranquils, que farem que sembli un accident). En fi, que el GS s'ha consolidat durant tot aquest temps en el que volia ser. Una pàgina toca-collons pels buscadors de paraules claus d'internet (catalans universals, per exemple), si. També un fòrum de discussions ocasionals sobre birres, també. Però, per damunt de tot, un instrument que'ns permet compartir la primera parida que se'ns passa pel cap i, sobre tot, seguir en contacte enllà on la vida ens hagi pogut portar, això és l'essencial. I si algú no està d'acord, que compri una caixa de Leffe, vingui a veure'm, i que m'ho digui a la cara, si té el que s'ha de tenir. Res més, una abraçada molt forta a tots els que heu participat i heu fet del GS el que és avui en dia, i una altra abraçada molt forta també per tots aquells que ens seguiu, encara que no us hagi donat mai la fotuda gana d'inscriure-us com a seguidors.

8 comentaris:

sinfu ha dit...

"O tempora, o mores!"

Israel Hands ha dit...

Home,jo la caixa de Leffe te la porto tot i estar d´acord amb tú.A veure,una vegada ja vam travessar la frontera amb 50 ampolles de Moritz...En fi que darrerament coincidim amb les vacances i mentre vatros busqueu sol i mar,natros fred i muntanya.Però ja arribarà el dia.

Israel Hands ha dit...

Òsti...i Happy Birthday!

Roy Batty ha dit...

Fred i muntanya? On heu anat, si no és molt demanar? I on estan les fotos? Que per aquí no s'ha vist res. Val, val ... jo també prometo pujar-ne alguna de la platja nudista. Solament volia ficar nerviós en Sinfu durant l'espera.

sinfu ha dit...

Però si ja fa dies que vas penjar les fotos!!!!
http://www.flickr.com/photos/22627968@N04/5289944248/

Israel Hands ha dit...

Bueno,rectifico...muntanya més que fred,entre altres coses per què per exemple,hores d´ara,estem a 21,2ºC.I això es fa extensiu al Pirineu,al Maestrat,a Carcassonne,a Fontainebleau i allà on tenim el mal costum d´anar cada any:a Disney.Què voleu,una malaltia com una altra.I a veure com està el tema de les fotos per què les tinc al pc de casa i allò és un altre mon.

Roy Batty ha dit...

Doncs mira, si fa no fot, la cosa era més o menys així.

Roy Batty ha dit...

I tu Hands, no et facis pregar i fes el mateix que vas fer per penjar les fotos d'Albània.