dilluns, 31 d’octubre del 2011

Sum-sum-sum ... Moltes Felicitats Assum!

En nom d'una tripulació a la que Déu Vostre Senyor no va considerar oportú de donar una educació, m'agradaria desitjar-te un feliç aniversari envoltada de tots aquells que t'estimen (a d'altres ens agafa molt lluny, encara que també t'estimem, i molt!). Espero que hagis tingut tots els regals que esperaves. En particular, que algú que tots coneixem, hagi trobat el temps de passar-se pel perruquer. Però no m'agradaria deixar passar l'oportunitat de saludar una dona que, no tenint prou amb el fet de haver nascut el dia de Halloween, va decidir compartir la seva vida al costat d'un home que sempre està perdut pel Pirineu, i que només torna a casa per omplir-la de bidons buits d'aigua mineral i de copes de cervesa que no deixen de donar-li els seus amigots. Tot el meu reconeixement per la dona que, no tenint prou amb exercir una professió amb la que sempre somnia en Sinfu, no dubta en portar els seus coneixements a qualsevol lloc del mon: Mali, Burgos, ... En fi, Assum, desitjant que els anys, i la sagesse que els acompanya, t'hagin permès d'escollir la morfologia dels spaghettis que millor s'adaptin al teu gust, tots plegats t'enviem el més gran dels petons. Felicitats i molt bon humor: Sum-sum-sum ... Moltes Felicitats Assum!

8 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Em sento molt afortunada d'aparèixer en un blog tan insigne en un dia com avui...De pas he fet una passejadeta pel blog i déu n'hi do com ens tens de "fitxats" malgrat la distància...
De debò, moltes gràcies!!!!
(a veure si aconsegueixo enviar bé això!!!!)
Assun

Roy Batty ha dit...

De res, dona. Som nosaltres qui estem honorats de tenir-te entre els nostres sponsors: cada cop que'n Doc paga una ronda diu que ho fa amb la pasta que t'ha tret del bolso abans de venir. I honorats també per deixar tot l'espai necessari als mobles del menjador per què'n Doc pugui acumular aquesta formidable col.lecció de copes de birres. Sàpigues que aquestes copes seran la base del futur Museu de la Birra, que serà inaugurat un dia gràcies a la devolució del préstec (i dels interessos) que el Dr. Sinfu va fer a l'empresa Hnos. Bou.

sinfu ha dit...

Ja ho saps Assun, per molts anys que puguis gaudir de la col·lecció de gots de cervesa....

sinfu ha dit...

i parlant de la pua.... em sembla que eren 18.000pts, que al canvi i amb interessos, després de 22 anys....

Roy Batty ha dit...

Insisteixo, si ho demanes amb educació, et parlo de la darrera persona que va veure en vida en Bou.

sinfu ha dit...

Quina alegria saber que algú sap quelcom de tan entranyable persona com en Bou...em podries siusplau explicar alguna cosa si et va bé?

Roy Batty ha dit...

Home, si m'ho demanes així està clar que no puc negar-t'ho. A més, que se que't fa ilu de saber on para i trucar directament a Interpol.

Fluvià Rivers ha dit...

Amb força retard però per molts anys Assun!! A veure quin dia us veig!!!