dimarts, 8 d’abril del 2014

el GS ha superat les 80'000 visites!



Ahir m'estava demanant quina entrada podria publicar per festejar com cal que hem superat les 80'000 visites al GS. Al bus, camí de casa, vaig llegir al diari la polèmica creada per aquest vídeo d'Amaral: ratonera. Acabo d'escoltar-lo i m'he dit que sí, que la seva presència en aquesta pàgina es justifica plenament. 

Res, companys. que si cada una de les 80'000 visites que hem rebut estigués lligada a una persona, podríem omplir dues vegades l'estadi Cornellà-El Prat de l'Espanyol, ens sobrarien més de 10'000 per omplir l'Allianz Arena del Bayern de Munich i podríem omplir gairebé el Stade de France, on juga actualment el Paris Saint-Germain. Però afortunadament, la majoria de les visites que hem rebut son d'aquells amics que'ns venen a veure regularment i que, fidels a l'objectiu inicial d'aquesta pàgina, segueixen d'una manera o altra en contacte amb nosaltres. Gràcies a tots els que'ns seguiu i una super abraçada.

I gràcies també a tots aquells amics que no coneixem i que'ns seguiu des dels Estats Units, Rússia, França, Alemanya, Països Baixos, Filipines, Ucraïna, ... I en aquest sentit, tot el nostre reconeixement a la penya de Google, que ha desenvolupat unes eines fantàstiques de traducció que han fet possible que, malgrat escriure en una llengua minoritària, ens puguin seguir arreu del món. 

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Just per curiositat. Aquesta setmana hem tingut una trentena de visites de Xina i una altra trentena de Indonèsia. Amb tot, el major nombre de visitants venien dels Estats Units: uns 550.

Israel Hands ha dit...

Bon tema per a amenitzar aquestes 80.000 visites.A més a més d´agraïr la visita de penya de tot el mon,jo voldria agraïr també la tasca incansable del blocmaster.Gràcies Batty!

Roy Batty ha dit...

No trobo les paraules per expressar el meu agraïment. Gràcies, Hands. Tu si que ets una persona humana ... i no com altres que no mencionaré.