dimarts, 14 d’abril del 2015

gs: les estadístiques de la setmana

powered by blogger

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Com ja haureu constatat, ni una sola visita d'Irlanda!

Tampoc de la Republicà Islàmica d'Iran o de Corea del Nord. Més que res, he citat aquests dos darrers països perquè les estadístiques de les visites dels Estats Units no han estat a l'alçada del que és habitual. I francament, trobo molt a faltar les visites dels robots de recerca de la NSA i imaginar la cara que deuen fer els seus analistes quan es troben amb la nostra pàgina i l'obligació de passar un informe a la seva jerarquia descrivint els temes sobre els que parlem.

Israel Hands ha dit...

Home,suposo que els robots de recerca russos i ucrainesos també omplen de feina als seus analistes amb el GS,realitzant el corresponent informe.No vull ni pensa en el dia que intercanviin informació entre ells i la NSA i surti el GS pel mig.Un cas digne de la TIA.

Roy Batty ha dit...

Quina desil·lusió! En un sol dia hem tingut la meitat de visites dels USA del que hem tingut en tota una setmana. Jo m'esperava moltes més.

Menys mal que en Sinfu va visitar-nos dos cops i les estadístiques d'Irlanda han pujat brutalment. Clar, com se li ha ficat al cap que vol deixar de cantar boleros a un night club de Ciutat Badia, ara es passa un munt de temps al seu compte twitter promocionant-se com a "rapero" (també fent altres coses que no m'atreveixo a descriure) i no té temps de passar-se per aquí i deixar-nos un comentari.

Israel Hands ha dit...

Si és que li va saber molt greu que fessis públic que el GS no havia rebut cap visita des d´Irlanda.Tú esperaves més visites des dels USA i jo pensava que les vistes des d´Irlanda serien prou més que dues.
I és que va tant atrafegat...

Roy Batty ha dit...

L'alcohol i les dones, sempre el mateix problema. Jo crec que li hauríem de proposar una visita a la fallera de Tavernes, aviam si ens el pot curar.

Roy Batty ha dit...

Doncs resulta que ahir vam tornar a tenir un altre munt de visites de Rússia i d'Ucraïna i va picar-me la curiositat per saber què és el que l'interessa llegir a la penya. Deixant de banda el post del dia, al llarg de mes passat he realitzat un gran interès per aquestes entrades: Zomia: anarquisme i geopolítica? (243 visites) i, ja en un altre registre, milo moiré es passeja amb ulleres per basel (119 visites). Potser el més divertit és que la penya ha trobat el nostre bloc en diversos buscadors russos.