diumenge, 22 de maig del 2011

aeroport

13 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Francament, companys. Puc acceptar que la birra sigui dolenta, els bocates incomestibles i la factura digna d'un Rothschild ... però crec que un petit somriure ens hauria donat l'impressió de que us ho estàveu passant d'allò més bé.

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que no teníem temps de repetir la foto... Però la veritat és que la cervesa (estrella) era bona, el bocata "mediterráneo" del pans i company gustós i el preu a l'alçada dels aeroports... I la nostra conversa ben animada, potser les nostres cares només palesaven que s'acostava l'hora del comiat. A hores d'ara, si el vent a la zona del volcà Grímsvötn no era de component nord-noroest, el Sinfu ja deu seu a la seva llar irlandesa...

sinfu ha dit...

Val a dir que he aprofitat per ensenyar al doc com publicar al GS. Però com que l'ordinador no tenia bateria hem hagut de penjar aquesta afotu i no escriure res...però la birra era bona, el bacatilla estava bo i la companyia entranyable. I és clar, com que la càmera no ha dit "Lluís" no estàvem preparats i ha anat així!

Roy Batty ha dit...

La propera vegada proveu amb "Sífilissss", ja veureu com la foto surt molt millor. Clar que, jo ho vaig fer per la foto del passaport, i el funcionari me va dir que deixés de fer bestieses. Tot depèn, clar.

Roy Batty ha dit...

Jo, Sinfu. Ara entenc la pressa que tenies per tornar a casa ...

sinfu ha dit...

I ara entenc perquè en Pierre volia acompanyar-me fins a l'últim moment i perquè em va preguntar si es podia comprar un bitllet a l'avió com si fos a la Renfe anys enrera...

Roy Batty ha dit...

Va, no siguis així, Sinfu. Segur que li feia pena de veure't marxar de casa altre cop i volia fer-te companyia. I si m'ho permets ... si, els bitllets d'avió es poden comprar a l'aeroport com si fos la Renfe d'anys enrere. De fet, podries tenir una sorpresa molt gran amb el preu que't podrien fer amb un "Last Minute" sense competència.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Pena, pena... el que hauríeu d'haver escoltat és el Sinfu pregant perquè l'erupció del Grímsvötn li impedís tornar a casa i poder-se quedar uns dies més en aquesta nostra "pobra, bruta, trista, dissortada pàtria"...
Sort que Eolo no va respondre a les seves pregàries, perquè ves a saber si la Julie ho hauria entès...

Roy Batty ha dit...

Va, Doc. Que cada cop que veus el país amb els ulls dels que venim de fora t'entra una 'depre' ... Que no veus que sempre acabem per tornar, home? I res ens farà canviar d'idea: ni els resultats del PP -concretament a Badalona- ni els de PxC que ... Joder, quina merda de país !!!!

sinfu ha dit...

Jo de fet, vull tornar aviat per fer la sardinada que ens va prometre el Doc, però aquests dies no n'ha parlat...

Roy Batty ha dit...

Se m'havia oblidat que pelava molt bé la sardina! Entenc la teva impaciència per tornar a BCN, clar.

Israel Hands ha dit...

Collons,no m´en parleu del PxC que ha la Ràpita s´han presentat i encra hi ha hagut algú que els ha votat (sort que no han sigut molts)...i el candidat?:un paio de l´Espanyol ex-brigadas blanquiazules,que fa uns anys que viu aquí,que raro,no?

Roy Batty ha dit...

Aquest senyor és un senyor com la copa d'un pino ... i parlam en català, xarnego! (?)