dimecres, 4 de maig del 2011

Estirem la cadena

Doncs si, després de tot l´enrenou que ha mogut el Real Mandril en factors que poc a veure tenen amb el joc al camp, (Oh,my God,quina imaginació digna dels millors thrillers.Atenció: la UEFA,Villar, UNICEF, el col.lectiu arbritral i el propi Barça,comfabulats contra l´equip de l´imperi i del NO-DO), inclús atrevint-se a denunciar a uns quants jugadors del Barça per agressions i per joc anti-esportiu (quin partit deurien mirar aquests?), i oblidant-se del seu joc paupèrrim i deplorable(ahir mateix van batre el récord de faltes en un partit de Champions (31), ja només ens queda estirar la cadena i,amb una mica de sort, no s´embossa, que crec que al "club señor"li fa falta una bona neteja.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

El moment no és per amargar-se amb aquest borinot, sinó per gaudir-lo. Tant com les imatges que us proposo de compartir.

Israel Hands ha dit...

Sesacional!

Roy Batty ha dit...

O sigui, sensacional, com si diguéssim ;D . Ara Sinfu, no ens vagis a sortir amb que tu erets un nen quan va passar aixo i que no te'n recordes.

sinfu ha dit...

ara que veig la tassa del water, potser a Mandrid podrien crear la marca de "Sanitarios Bernabeu" com els del "Roca" ...

sinfu ha dit...

jo quan era un nen era del Sabadell i em vaig convertit amb el 0-5 gloriós d'en Johan i cia...un dia d'aquests us parlaré del Centre d"Esports Sabadell, que per cert, ha acabat primer al seu grup de segona b i jugarà el play-off d'ascens a segona!!! "Sempre endavant Sabadell..."

Israel Hands ha dit...

Ja era hora Sinfu.Que pugin a Segona que,si més no,el camp en condicions ja el teniu.

Roy Batty ha dit...

I tant que si!!! Campions del grup 3er de 2a divisió gràcies a la derrota del Badalona davant del Alzira. Endavant, Sabadell !!!