dissabte, 7 de maig del 2011

sobre la violació dels pallassos ...

Deixeu-me començar dient que aquest post no té res a veure amb el futbol, ni amb cap idea sobre què es pot fer amb algun dels seus protagonistes més antipàtics. No, en realitat vull referir-me a una noticia que l'equip de periodistes d'investigació d'Antena 3 va publicar el 22 de febrer del 2011 i que va consternar a la ciutadania. Com sabeu punxar un enllaç (i espero que ja ho haureu fet), resumiré dient que un trapezista diabòlic va emborratxar un pobre pallasso i el va violar quan aquest estava indefens. Potser me direu que hi han pallassos, com ara en Kiki de Mèxic, que es mereixen això, una exclusiva de Mourinho i molt més. Potser, veient la data d'aquesta darrera noticia (el 05.12.2008), pensareu que el trapezista va quedar traumatitzat per l'acció de Kiki i va decidir venjar-se amb el primer pallasso que pogués emborratxar ...
Doncs no, perquè la noticia de la violació del pallasso data almenys del febrer del 2005 ( Emol, Elotrolado, ...).  Llavors ... deixant de banda el rigor periodístic reconegut internacionalment a la colla d'Antena 3, deixeu-me fer una reflexió molt a la moda: Por qué?
I no penseu que ho dic per la colla d'Antena 3: aquests ja els deixo per impossibles. Ho dic pels pallassos. I ho dic perquè, el que li va arribar al pallasso del Circo Frankfurt (caram! un nom premonitori?), ja havia passat prèviament l'any 2001 en una escena esgarrifosa del film Scary Movie 2.
Podem deduir doncs que'n Kiki ja estava fart que la seva companya es passés repetidament el DVD de Scary Movie 2 i el gratifiqués amb un somriure socarrón a cada cop que veia l'escena? Podem deduir que el trapezista va fantasmar amb el film i va voler experimentar el que deuria sentir lo tio Ray en aquella terrorífica escena? Què podem deduir de la qualitat del periodisme d'investigació d'Antena 3? I el més important de tot, ja que la cosa va de circ: Por qué?

4 comentaris:

sinfu ha dit...

Home, només d'imaginar-me què hagués passat si els pallassos violats haguessin estat el Gaby, Fofó, Miliki i Milikito és que em peto de riure!

Roy Batty ha dit...

Home, en aquest cas, la hòstia seria que el trapezista s'anomenés Ramon!

Israel Hands ha dit...

No sé vosaltres,però si el pallasso és el de la foto,s´ha de tenir fetges.I ja no diguem tota la saga dels Aragón.

Roy Batty ha dit...

Sinfu ... esteeee ... que vaig agafar la primera foto que vaig trobar a Google imatges. I que aquest no és (espero per ell) el pallasso del Circ Frankfurt. Altrament, no m'agradaria ara que tinguessis una obsessió i que cada cop que't creuïs un pallasso pensis en el mateix. Aviam si ara tindrem un problema amb tu!