diumenge, 15 de maig del 2011

Sion Guinnes Irish Festival


Doncs si companys, és una veritable llàstima que m´enganxa en unes dates impossibles per a mi. Potser tampoc vosaltres hi podreu anar per la  distància o per diners, però el festival promet (pot ser Batty que ja ens n´haguessis parlat?). De moment The Mahones ja han confirmat la seva assistència i crec que Steet Dogs també. A veure Batty, que ho fan a Sion, i ho tens a tir de pedra home! Apa,salut i Guinnes.

15 comentaris:

Roy Batty ha dit...

No he vist encara el programa. Es veritat que l'any passat va ser una sorpresa monumental veure els Red Hot Chili Pipers vestits amb kilts. En fi, si que és veritat que tinc el festival al costat i que te lloc la 2a setmana d'Agost. Però estem parlant de CHF 120 els tres dies, o ... si vas en plan Cressus, al The Wine & Food Irish Square, la versió Silver et costa CHF 120 i la Gold CHF 240 per dia. En fi ... tot depèn d'un munt de factors. Entenc que estiguis il.lusionat amb The Mahones (segur que, veient la noia recordes en Long John i els seus teclats!). A mi també m'agradaria que tornessin els quebequesos de La Bottine Souriante. Tenen una canya i una simpatia totals. Aviam quan treuen el programa definitiu i jo veig que passa amb els factors!

Israel Hands ha dit...

Dons si,ja vaig veure que val una pasta..en fi.I ja posats,em pregunto per què en Long John mai es va vestir com la noia de The Mahones(per cert,filla del guitarriste,si no vaig equuivocat)per a tocar el teclat...

Roy Batty ha dit...

Home, tocar, tocar ... en Long John l'únic que tocava al final era la pera, parlant sempre de la tia aquella de la Banda Rítmica de Cristal. No m'estranya que na Esther acabés fins els nassos i decidís venjar-se, casant-se amb ell per fer-li pagar!

Israel Hands ha dit...

I que dic jo que es estrany que en Sinfu,per allò de viure a Cork i agradar-li tocar el saxo,no s´han enrolat al staff del Guinnes Irish Festival.Crec que com que és itinerant,li suposaria una bona oportunitat de veure mon.

Roy Batty ha dit...

Bé, ja saps que'n Sinfu s'anat a la verda Irlanda per seguir un màster d'hispàniques i que es passa el dia escoltant salsa. Estic segur de que tot això té una lògica, però cada cop que arribo a la segona caixa de birres accepto la meva derrota.

Israel Hands ha dit...

Collons Batty, a la segona caixa de birres arribes?Estas fet un xaval,jo a la que arribo a la mitja dotzena...ja deixa´m anar.

Roy Batty ha dit...

Bé, la companyia fa molt. De vegades, sol, o mal acompanyat, a la tercera birra ja en tens més que suficient. Ben acompanyat ... i sempre que sigui birra de "super", doncs aguantes més, home.

Israel Hands ha dit...

Aaara ho entenc...

Roy Batty ha dit...

I tant que ho entens! Com si tu no haguessis estat al KGB la nit de la redada aquella en que anàvem tant cuits que fins i tot la pasma va passar de nosaltres.

sinfu ha dit...

Ja se sap, si m'hagués quedat a Sabadell ara seria un especialista en història d'Irlanda, o seria soci de l'Orlando, ...

Roy Batty ha dit...

Coneixent-te, més aviat historiador expert en l'historia moderna de Villanueva del Trabuco!

sinfu ha dit...

Bonito pueblo el de Villanueva del Trabuco si senyor!

Roy Batty ha dit...

Aviam si quan siguis profe, et portes els alumnes a fer treball de camp ...

sinfu ha dit...

Qui hauria de portar els alumnes és el Doc, però com que només va a Chile i a Menorca...

Roy Batty ha dit...

Me sembla que tu no estàs al corrent ni per Almeria ni per Chamonix, oi? Doncs ja m'explicaràs de que vau parlar a l'aeroport. No, no, calla, que ja m'ho imagino. De birres i de dones, oi?