diumenge, 28 d’agost del 2011

The Magnificent Seven

Durant molt de temps vaig associar el títol d'aquest post amb un dels més carismàtics Westerns de l'historia del cinema. I ara resulta que no. A més, que es veu que lo dels set magnífics ... ara resulta que eren vuit, és com lo dels tres mosqueters, que eren quatre.
Es veu que no hem de pensar més en Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter i Horst Buchholz. Que la cosa va de l’Escola de Mestres “Rosa Sensat”, i de la seva fundació el 1965 per l'Enric Lluch, na Maria Antònia Canals, na Maria Teresa Codina, en Jordi Cots, en Pere Darder, na Marta Mata, en Jordi Pujol, i na Anna Maria Roig. I que davant els implacables Yul Brynner o Charles Bronson, en Enric Lluch ha estat professor, entre altres, de geografia urbana a l‘Institut Catòlic d’Estudis Socials de Barcelona, als jesuïtes del carrer de Casp de Barcelona, professor de ciències socials a la seu barcelonina de l’Andover School (vindrà d'aquí lo de "el andoba ese"?). Camarades! tinguem un cop més la satisfacció de llegir aquests recuits de la mà del Dr. Abel Albet (i aun) Mas, que els ha editat amb el permís de l'Enric i de la Societat Catalana de Geografia. Agraïu als deus que el nostre destí ens hagi portat a realitzar feines socialment més útils.

4 comentaris:

sinfu ha dit...

timdrem l'oportunitat de llegir algun article dedicat a 'siete novias para siete hermanos' ?qui seran els 'hermanos'? i les 'novias'?

Roy Batty ha dit...

Siete novias, para siete hermanos ... Mmmmm No estaràs pensant en les folclòriques, oi?

Roy Batty ha dit...

A propos ... sabíeu que'n Louis Golden River (en aquestes imatges ja sense perruca [I] [II]) ès professor emèrit i Director del Departament d'Humanitats de la Pompeu Fabra?

Roy Batty ha dit...

Algú m'ha fet el comentari de que si els "The Magnificent Seven" eren vuit, potser era a causa de que hi havia un intrús. Alguna idea?