dimarts, 2 d’agost del 2011

Ringroe

Aquí deixo unes fotografies que vaig fer el dia del meu aniversari amb la nova càmera que em va regalar la parenta. Vam anar a fer un passeig a prop de
Ringroe, com diria aquell, "un marco de incomparable belleza"....així que quan vingueu (serà veritat?) hi anirem a fer una "sortida de camp".... i després us portaré a un pub que jo conec....

10 comentaris:

sinfu ha dit...

m'estic fent la pixa un lio amb les fotografies!!!! sorry...

Pierre Nodoyuna ha dit...

ara no t'entenc... on és el liu? A mi el que no deixa de sorprendre'm mai és veure roques amb poliment glacial arran de mar, una passada!

Roy Batty ha dit...

De la part del Sr. Escribano. Avis per tots els plumilles d'aquest blog
1.- Si teniu moltes fotos a pujar, podeu utilitzar els àlbums del GS, o els dels vostres comptes gmail. I després fer tant d'enllaços com voleu. Aixi no estareu limitats a un nombre restringit d'imatges.
2.- Si, de totes maneres, decidiu de pujar les fotos, mireu de fer-ho per parelles: és molt més fàcil de paginar.
3.-La talla de la foto, tal com es presenta al blog, no és important. Penseu que quan la punxareu, la veureu al vostre navegador en talla real.

Roy Batty ha dit...

Veig que també teniu un estiu meravellós, Sinfu. Per cert, on has trobat les samarretes de l'exèrcit rus? Estan be de preu? ;D (Ah! se m'oblidava, t'he canviat l'enllaç a Google Maps, l'antic no funcionava. Espero que el nou t'agradi)

sinfu ha dit...

tu no saps el que em va costar convèncer els paletes per que arreglessin les roques per fer veure que semblés que tenien poliment glaciar....

sinfu ha dit...

sr Escribano (no faré rimes amb el nom...) s'agraeix com sempre la seva sabiduria i es farà el que vostè diu...demà ho intento un altre cop amb les fotos de les vacances passades...

sinfu ha dit...

la samarreta era de quan tripulava gòndoles als canals de Cork...i el nou mapa...està ple de vídeos!

Roy Batty ha dit...

De vídeos i de fotos! Però no et preocupis, que pots punxar al menú i treure-les sinó t'agraden. De totes maneres, nosaltres preferim la del quinto rus amb el gos darrera de la claveguera.

Israel Hands ha dit...

Per un moment he pensat que la samarreta els hi vas demanar als paletes.Després ja he vist que no.En fi,un lloc impressionant,si senyor.

Roy Batty ha dit...

No siguis així, Hands. Un paleta no, home.