dilluns, 29 d’agost del 2011

Blue Moon

Companys, he decidit tornar del passat, de 1934 i dels diaris de l'època (és el material que utilitzo per a la meva tesina) per dir-vos que us tinc presents i que fins i tot he arreplegat un got de birra pel Doc, una birra americana anomenada Blue Moon. Pels altres membres de la tripulació, no desespereu que d'aquí a poc és un altre cop Arthur's day...

13 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Sabent com és d'educat en Doc, me moro de ganes d'escoltar la seva opinió sobre aquesta birra ... Mmmm ... americana(?). Esperant el seu comentari, m'he quedat bocabadat per la qualitat del design de la pàgina web. Un dels millors i més originals que mai no he vist.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo m'estaré molt de criticar una cervesa que no hagi tastat, encara que sigui americana (molt serà que sigui una porqueria com la budweiser).
Dius que em guardes el got a casa, Sinfu?

Roy Batty ha dit...

Home, sabent on la va tastar per primera vegada en Sinfu, podries provar en aquest bar

sinfu ha dit...

Ja sabia jo que amb el got de birra sortiries de la foscor...El got el tinc a l'estudi en espera de que vinguis o de jo vagi a la catalana terra, ja beurem....hips!
Per cert, ningú no ha dit res de la fotografia, amb la lluna i la terra i el retall de "L'Opinió"...

sinfu ha dit...

i per això ens ensenyes el vídeo on surt amb bigoti, ulleres fosques i remenant el cul?

Roy Batty ha dit...

Sinfu, el que es va deixar un bigoti que pretenia ser el de Burt Reynolds, sabent que mai seria el de Sam Elliott ... en fi, no diré més, que tenim un public, al que tant devem i al que mai paguem, que es podria fer idees ... I si, no hem dit res sobre el retall del diari. I no ho hem fet perquè encara tenim la suficient educació com per saber que, quan hom va a una hemeroteca, està molt lleig lo d'arrencar les pàgines que'ns interessen. Conyo ya!

sinfu ha dit...

Però que dius ara! el que tinc són fotocòpies que vaig fer al Pavellò de la República, a BCN...ara no vulguis fer-me passar com un hooligan d'hemeroteques com el Long John, que es va decorar les parets de la seva habitació amb portades del "Dicen" on surtien jugadors del Madrid... i és que tots no som iguals!

sinfu ha dit...

Això del bigoti et va passar a tu i per això et vas deixar barba...o li va passar al Doc? ara no ho sé...

Pierre Nodoyuna ha dit...

El doctor Perich ho deia millor "todos los hombres somos iguales, pero unos más iguales que otros..."

Roy Batty ha dit...

Home, el Dr. Perich també deia allò de: Los locos y los niños dicen siempre la verdad, por eso se han creado los manicomios y los colegios.

sinfu ha dit...

Home, El Perich! "Palabras mayores" ..recordo una vinyeta que portava el Hands a la carpeta, on sortia un senyor dient "El paro, el bipartidismo, la crisis en Filipinas, el precio del petroleo...todo es muy grave, pero encima follo poco, muy poco"...em sembla que això va ser abans de conèixer la Channing a una sortida de camp....va anar així Hands?

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que el Perich era un avançat al seu temps... canvia Filipines per qualsevol altre lloc del món (ara tocaria posar Líbia o Síria, no?) i ja ho tenim al dia.

Roy Batty ha dit...

Aquesta també és bona: No sólo es más fácil que entre un pobre en el cielo, sino que también tiene muchas más posibilidades de hacerlo antes