dimarts, 16 d’agost del 2011

sis dies a la vall del Rhein: tota la veritat

Com és sabut per tothom, el Geògraf Solitari fa vacances però no descansa! És així que, gràcies a les informacions rebudes via agència, s'ha pogut esbrinar la veritat del viatge, tot i que hi ha més d'una versió, com en els universos paral.lels...La primera versió és basa en el rastre de vi i cervesa deixat per en Roy i els seus amics pels carrers de les viles i ciutats d'aquesta neta i transfronterera vall europea. Hi ha qui diu que van marxar sense pagar més d'una i de dues vegades al crit de "que pagui Don Vitto!" .Tot fa pensar que en realitat en Batty i els seus amics estaven celebrant el comiat de solter d'un amic del Batty, de nom Alfonso Díez, que casualment es casarà a la tardor amb una ex del Roy. En aquesta ocasió s'opta per una farra semblant a la que mostra aquesta pel.lícula.
La segona versió ens porta per uns altres camins. Ja sabem que la cosa està fotuda i que a Alemanya hi falta gent, vol dir que igual han fet com als anys 60. Tot i això, sembla que el que si que va passar en un moment de nostàlgia va ser això. Seguirem informant!

7 comentaris:

sinfu ha dit...

No us perdeu el link a youtube de bodegas Emilio el Moro!!! http://www.youtube.com/watch?v=A-_nQOin-Mc&feature=related

Roy Batty ha dit...

Tinc el sentiment de que estàs perdent el temps a Cork, Sinfu. Potser hauries de plantejar-te de proposar la teva candidatura a un programa de humor a Intereconomia. Prova-ho, que segur que t'agafen! ;D

Roy Batty ha dit...

Ah! I per al·lusions del vídeo de Entre Copas. El tio que es pren per un expert en vins és idiota perdut. El Merlot, pot ser un vi excel·lent. I si mai tasteu el Merlot Blanc del Ticino, viureu una experiència mística difícil d'oblidar.

sinfu ha dit...

Els d'intereconomía diuen que només em donen el programa si hi surts tu i la Mairena, així que tu sabràs!

sinfu ha dit...

pel que fa al Merlot, jo he begut un merlot xil.lè que està de mort...viña ventisquero es diu.

Roy Batty ha dit...

Doncs pel Merlot serà que si. I per lo altre serà que no. Nchst! Mira, me sap la tira de greu de llençar així una carrera tant pro-metedora (penso en tu i Mairena), però es que les espanyolades me donen grima, tio. Què vols? No puc fer-hi més. ;D

sinfu ha dit...

Diu la Mairena que si participes al programa pilot t'enviarà una caixa de Raimat Merlot Grapes viña...