dilluns, 1 d’agost del 2011

The Mahones


Com que en Sinfu em va dir que no coneixia The Mahones, quan li vaig preguntar si va anar a veure´ls a Cork, m´ha semblat de bon gust deixar una mostra del que es va perdre. D´acord, són de Toronto i no Irlandesos, però veient a la Katie McConnell això no té massa importància.

23 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Collons...que no me´n surto a,b els videos...el senyor administrador podria editar-me l´entrada.Merci.

Roy Batty ha dit...

It's Done! The Mahones, també coneguts com Canada's #1 Irish Punk Rockers. Afegir que jo no diria que, pel fet de viure a Canada, no siguin irlandesos ;D. I també afegir que teniu mala memòria i no recordeu que The Mahones ja havien passat pel GS i havíeu deixat comentaris ;D . I ja per acabar, dir que el divendres 15 d'Agost actuaran al Guinness Irish Festival de Sion.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Memòria? què és "memòria"?

Ara dues preguntes i un comentari:

1, què feien aquells maMones del públic ballant com a beneits per comptes de mirar-se l'acordionista amb la boca oberta?

2, segur que el de la samarreta vermella no és el Gurruchaga?

El comentari: tens raó, la Katie Mcconnell pot ser del Canadà o d'on li doni la gana...

Roy Batty ha dit...

Al programa del Guinness Irish Festival d'enguany: la cabra boja d'en Tri Yann, els incatalogables vells pioners de Horselips, Peatbog Faeries i la fusio cèltica, els populars Pubside Down, Martin O'Connor, l'Alan Kelly Quartet (aquests dos darrers vídeos me recorden els dies de musica en viu al 1916), els Wolfstone, ... I ara, els millors en Carlos Núñez i The Mahones !
I encara que no tingui res a veure amb el festival ... algu coneix aquesta penya?: Dirty Fonzy (m'agrada com sonen i aquest vídeo m'ha fet partir-me la caixa)

Roy Batty ha dit...

Collons, Doc. Ja veig que, aquesta nit, tampoc!

Pierre Nodoyuna ha dit...

Osti, Tri Yann (que en bretó vol dir "tres homes"), quants anys, quins records...

Pierre Nodoyuna ha dit...

No, aquesta nit continuo a Barcelona amb la meva mare...

Roy Batty ha dit...

Doncs aprofitant que per fi tindràs una nit tranquil·la des de fa molt de temps, què tal si ens fas 5 cts dels records que't porta en Tri Yann?

sinfu ha dit...

Doncs segueixo sense conèixer The Mahones però a la noia de l'acordió si que m'agradaria ...saber més d'ella!

sinfu ha dit...

És irlandès tot aquell@ que viu i treballa a Irlanda, o beu com els irlandes@s....

Pierre Nodoyuna ha dit...

5 cèntims? aquí va el primer cèntim

Israel Hands ha dit...

Sinfu,tú creus que la tripulació de´n Flint beu com els irlandesos?Vull dir si ens podem considerar irlandesos,ja m´entens.Per cert,els Street Dogs són de gira per Irlanda,els has escoltat mai?

Israel Hands ha dit...

Reposats,els Tri Yann.Pierre,vols dir que aquests no van tocar al festival aquell de Vigo?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Osti, ara que ho dius... igual sí!
No sé, ja buscaré el programa, que el dec tenir per algun racó de l'altell...

Roy Batty ha dit...

Wow, Doc! Quin text més super guapo. Gràcies per donar-lo a conèixer. M'ha encantat, de veritat.

sinfu ha dit...

Molt bona la lletra. En volem més!

sinfu ha dit...

Home hands, només pel fet de ser pirates ja som una mica irlandesos, per allò de que sabem beure ....dels street dogs tampoc en sé res, ja em faràs cinc cèntims.
Però el que deiem, veniu i bebeu i ja ho veureu!

Roy Batty ha dit...

Els Tri Yann no sé, però The Mahones van actuar el 2 de febrer d'enguany a l'Iguana Club de Vigo (dit sigui sense voler ofendre a ningú) i, dos dies després, a l'Estraperlo Club de Badalona. La tournée era amb els Street Dogs

Israel Hands ha dit...

N´estava al cas,però impossible haver anat.

Roy Batty ha dit...

A Vigo?

Roy Batty ha dit...

Hands, que resulta que acabo de pujar a Goear un tema dels The Mahones que trobava a faltar i que trobo que té una canya impressionant: A Great Night On The Lash. Espero que me perdonis per haver pres la llibertat d'afegir l'enllaç al post original. Va, sigues bo i digue'm que si.

Israel Hands ha dit...

Home Batty,és que a aquestes alçades tú trobes que encara has de demanar permís?Doncs és d´ agraïr,per què jo no tinc massa temps per a escoltar i veure coses i,clar,per a penjar-les al bloc...que portem un any més tort...

Roy Batty ha dit...

Home, jo soc un tio educat perquè he anat a una universitat de pago ... Ho dic sobretot per ara, que sembla que només es podran treure la carrera els de tota la vida.