diumenge, 31 de juliol del 2011

l'experiència de l'edat ...

Als seus 50 anys, una dona decideix de fer-se una operació de cirurgia estètica per rejovenir el seu visatge. Quan li donen l'alta de la clínica, es va quedar meravellada del resultat. Però volia estar segura que no fos una impressió personal, i va decidir de demanar a d'altres persones com la veien. Tornant a casa, es va aturar a un quiosc per comprar una revista. Després de pagar, li va demanar al venedor si podia fer-li una pregunta: Quants anys creu que tinc? Al voltant de 29, li va respondre l'home. Doncs no, tinc exactament 50, va respondre ella amb un gran somriure.
Poc després, va entrar a un McDonald's i li va fer la mateixa pregunta a la caixera. La noia li va respondre Al voltant de 32. Doncs no, tinc exactament 50, va respondre ella amb un somriure encara més gran.
La dona estava alegre, tota cofoia, satisfeta de l'operació  ... es trobava tant jove! Quan va arribar a la parada del bus va decidir de tornar a fer la mateixa pregunta a un vellet inofensiu que se l'esperava. Ell va respondre-li: Senyoreta, jo ja tinc 78 anys i no hi guipo tres en un burro. Malgrat tot, quan era jove tenia un mètode infal·lible per calcular l'edat d'una dona. No vull semblar-li massa atrevit si li demano que'm deixi ficar les mans dins dels seus sostenidors. Es l'única manera en que podré respondre-li exactament a la pregunta. El carrer estava buit, no passava una ànima ... a la dona la va guanyar la curiositat i li va dir al vell que apliqués el seu mètode, convençuda que ell tampoc tindria la bona resposta. 
El vell va ficar les mans sota la brusa de la dona i va començar a caronar amb molta cura els seus pits, fins deixar-li els mugrons com dues estaques. La dona va començar a sentir-se francament estranya i va demanar-li de parar i respondre a la qüestió. El vell li va demanar encara cinc minuts més i, quan la dona començava a tenir els ulls en blanc, li va dir: Senyoreta, vostè té 50 anys.
Mentre s'embotonava la brusa, ja menys sufocada, però molt sorpresa, li va dir: Es increïble. Com ho fa fet per saber-ho? Ell vell li va dir: Me promet que no s'emprenyarà amb mi? ... S'ho juro, li va respondre ella. I el vell va afegir, mirant a terra amb vergonya: Jo estava al darrera seu a la cua del McDonald's.
(Enviat per l'Orlando. Gràcies, company. M'he partit la caixa amb aquesta historia) 

17 comentaris:

sinfu ha dit...

demà aniré al Mac Donalds local, a veure si hi ha sort, tot i no tenir tants anys com el senyor tocador de senyores....

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo ho provaré amb l'Assun, que fa dies que no hi ha sort...
(ves que no sigui que jo no paro mai per casa...)

Roy Batty ha dit...

@Sinfu: Doncs igual et trobes a la Tomato McGrand Girl, o igual no. De totes maneres, les habituals de la casa, segur que hi son.
@Doc: Home, potser si que ho hauries d'intentar. Ara bé, trobo que no seria massa cavaller d'explicar-nos el dia següent com va anar la cosa.

Pierre Nodoyuna ha dit...

si no ho he entès malament, jo faria el paper del Fronkonstin, oi? Bé, no sé si ho explicaré (no hi haurà oportunitat de provar l'estratègia fins d'aquí a 48 hores), però el que és segur és que no hi haurà imatges...

Israel Hands ha dit...

Collons Sinfu,imagina´t que és la mari Igor la que et pregunta quants anys creus que té:tú apretaries a córrer?

Roy Batty ha dit...

Sis plau, en Sinfu és un cavaller i mai faria això!

Pierre Nodoyuna ha dit...

Què és el que mai no faria el cavaller irlandès, "apretar" o córrer?

Israel Hands ha dit...

Si,si...vosaltres rieu però crec que Mari Igor en té 50.I,per cert,no eren els cavallers els qui havien de deixar de ser verges als 17?

sinfu ha dit...

jo el que em pregunto és si tant en Doc com en Roy que ja tenen els 50 van pel mon fent el mateix, i si alguna Sor Citroen de guàrdia els his ha palpat allò que (encara?) sona....

sinfu ha dit...

Bé Doc, això que dius et passa per anar a tot arreu menys a casa, i després et queixes...però prova a dir-li a l'Assun si pot endivinar la teva edat tocante les...orelles! no siguis malpensat home.

sinfu ha dit...

i com diu un amic meu, "Correr es de cobardes...." tot i que de vegades .......

Roy Batty ha dit...

Amics de la poesia, saludeu en Sinfu!

sinfu ha dit...

Miro a través de mi ventana,
ante mis ojos
el mundo,
y un fugaz retal de cielo,
transparente, azul, profundo,
color dulce, caramelo,
así te espero mañana.

Israel Hands ha dit...

Sinfu,és senzill fer poesia en anglès?ho dic per què,ja posats,ens en podries deixar alguna per aquí,no?

Roy Batty ha dit...

(llegir amb to èpic)

El baró de les tres punyetes,
amo de castells i grutes,
de tres-centes mil braguetes
i quinze cases de putes,

amo també d’unes purgacions,
quatre cavalls,
vint anys,
i una infecció als collons (segueix)

sinfu ha dit...

estàs fet un rapsoda Roy!

sinfu ha dit...

En anglès? maybe....