dilluns, 11 de juliol del 2011

Cerco un marmessor ...


.
No sé quan m'arribarà, però el dia que m'arribi, vull que el meu funeral sigui així. Es la meva voluntat pòstuma i vull que sigui un amic qui l'exerceixi com marmessor (esp. albacea). No me foteu la putada d'un funeral trist, val? Vinga, espero els voluntaris i, si teniu una bona idea, puc mirar de recompensar-la com cal.

28 comentaris:

sinfu ha dit...

Tens raó, aquestes coses cal deixar-les clares i amb instruccions escrites. I el funeral està de conya! com tots els funerals irlandesos, acaben amb música i drinks. No pateixis que si la rifa et toca a tu primer, jo m'ofereixo voluntari que ja he anat per sort o per desgràvia a uns quants funerals a Irlanda. I evidentment després, amb la pasta que ens dexis per anar a las Vegas la liem tot el que poguem i més sota el lema de "Woll Damm, Venceremos", però quins 32 mendes posaries a la carta?

Roy Batty ha dit...

Home crec que, per la teva experiència en aquest tipus d'events, i per ser el primer en respondre, et mereixes la plaça de marmessor. L'intendència se la reservaria al Doc, que mai m'ha fallat en aquestes coses. L'espectacle, a en Hands, que'n sap llarg sobre el tema. Els altres ... espero que, en una ocasió com aquesta, no sortissin amb excuses barates. Però com mai se sap amb ells, deixo que t'ocupis d'assegurar la seva assistència i d'assignar-los una tasca. Parlant de tasques, sinó cobra molt, m'agradaria que la cosa tingués lloc al Pub de l'Orlando. Per cert, al Duende, el podries invitar com representant d'Alcoholics Anonims. També podries invitar a en Dino, més que res per donar-li el toc infernal a la vetllada. Aixo si, si heu d'invitar en Vito, que's pagui ell les consumicions, no sigui que arrambli amb la barra i no deixi res pels invitats.

Roy Batty ha dit...

Per cert, Sinfu. Que veient el vídeo i lligant-lo amb el teu comentari de que has anat a uns quants funerals a Irlanda ... En fi, que tu no aniràs per consolar les vídues, oi? Perquè, tu ... tu ets capaç!

sinfu ha dit...

Tu, el que has de fer és deixar-ho tot escrit, no fos cas que algú es coli dient que coneix al difunt i la lia...

sinfu ha dit...

com pot pensar una cosa així de mi????jo no m'aprofitaria mai d'una situació així!

Roy Batty ha dit...

Amb això de que algú es coli m'has fet recordar el que jo feia a les bodes al Restaurant La Salut de Parets, i m'he petat de riure d'imaginar l'escena inversa. Per cert, creus que si ens fiquem una màscara amb la cara de Don Vito en Hands es deixarà caure per aquí? No vull dir que se li hagi pujat al cap això de deixar-se buidar la nevera per gent tant important (més que la penya de Piorrea!), però es que dona l'impressió, com si diguéssim.

sinfu ha dit...

quan tu vulguis ens disfressem. Tu pots anar de sor citroen i jo igual li dic que sóc un parent llunyà del seu pare que treballava a la seat....

Roy Batty ha dit...

No sé jo si donaria el pego com Sor Citroën. Però estic segur que tu estaries molt convincent anant de Padre Mundina, amb un cartell que fiqués: Gesal es muy bueno para las plantas ...

Roy Batty ha dit...

Hands! On t'amagues, miserable.

Israel Hands ha dit...

Collons Batty,després dius que el Doc és un macabre i tú ja estàs pensant en el funeral.Ara que,tambés és una putada tenir un funeral així i no gaudir-ne...encara que hi siguis present.

Roy Batty ha dit...

Home, Hands. tant com macabre ... Ja sé que penses com el vell Woody Allen: No li tinc por a la mort, sols que no m'agradaria estar-hi quan arribi. Per no parlar de la sintonia d'en Sinfu amb una altra frase seva: Existeix Déu?, Existeix l'infern? Ressuscitarem després de la mort? Ah, i no oblidem el més important. Hi haurà dones al mes enllà?. Personalment, crec que, ja que un dia o un altre ha d'arribar, millor acomiadar-se amb la gent que t'estimes i anar-te amb el sentiment de que s'ho estan passant la mar de bé. No sé, potser sigui a causa dels funerals de la meva família, que sempre han estat d'allò més ... poc convencional?

Roy Batty ha dit...

Doncs res, Sinfu. Quan comencem a organitzar la cosa?

sinfu ha dit...

i si fem una festa a la que hi poguem estar hi tots ?
el Doc es va oferir no fa pas massa i en Hands encara té un munt de Moritz, segons el director comercial d'aquesta marca cervesera....

Roy Batty ha dit...

Home, jo pensava estar-hi, encara que sigui de cos present. Sobre la birra, ja que soc jo qui dona la festa, insisteixo en que sigui birra de cereal: belga o alemanya. I a qui no li agradi, que's mori abans i que pagui ell la birra que vulgui, collons ja!

Roy Batty ha dit...

Yop, Doc! Tu penses venir o et buscaràs l'excusa d'algun congrés o una reunió de departament per escaquejar-te?

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que jo això ja no ho veuré, no sé si m'enteneu...

Però per si de cas: d'acord amb el lloc (1916), però la llista de ties com les del vídeo amb detall de com contactar-les ens la passes abans, d'acord?

Roy Batty ha dit...

Mira, com es possible que jo estigui emmerdat amb un munt de paperassa per les histories del més enllà, us deixo arreglar aquests detalls amb en Sinfu, que ha estat anomenat marmessor. Ara, no us deixeu fer que, aquest, a la que'l deixes sol, surt amb el rollo de demanar allò de que hay de lo mio? i és capaç d'invitar Ms. Mireia Belil, General Director, Universal Forum of Cultures Foundation i del Barcelona Center for the Support of the UN Global Compact. O, fins i tot a la meva cosineta, que veig que dirigeix el Grup d'Estudis Mobilitat, Transport i Territori de la UAB i també forma part del grup d'experts del ... (mare meva!) Observatorio Territorial de Andalucía. Per cert, que veig que ara publica també a "Público"

Pierre Nodoyuna ha dit...

Doncs el que jo deia... o ens passes tu la llista del més ençà o vés a saber què ens trobarem!

sinfu ha dit...

a la propera assemblea el que hem de fer és una llista que serveixi a tots i on poguem posar els noms de qui volem o no a la festa...

Israel Hands ha dit...

Ara tens raó,Sinfu.A veure,doncs,aquesta assemblea.

Roy Batty ha dit...

Jo no es que tingui res contra la família, però si li feu una trucada, no crec que sigui necessari que vingui. Per la resta, no me feu dir el que no tinc ganes, collons! Sou vosaltres els que estareu de juerga, escolliu amb qui!

Roy Batty ha dit...

Aviam, que dic jo que, al dia següent de la juerga, que pareu compte quan aneu a llençar les meves cendres, no sigui que tinguem un disgust.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Perdona, però a qui se li acut pujar al Monte Montasio per deixar anar unes cendres...?
A mi me les haureu de deixar anar des del Biciberri Nord, ¿vale tito?

Roy Batty ha dit...

Cap problema, Doc! Què no faríem nosaltres per un amic? ... per cert, si ens deixes un xic de pasta, no ens aniria malament.

sinfu ha dit...

si les hem de portar al Biciberri, millor que controlem d'on bufa el vent ... http://www.youtube.com/watch?v=BXkpZ1AZM2M&feature=related

Roy Batty ha dit...

Hòstia, si!!!! Junt amb la discussió a la funerària pel preu de l'urna, lo millor de lo millor d'aquest film extraordinari.

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, vosaltres feu el que voleu. Però com estic segur que invitareu gent que tindrà mal beure, exigeixo que'm tanqueu la caixa durant la festa, més que res per evitar-nos problemes.

Roy Batty ha dit...

Que dic jo que, si per casualitat, a algú no li agradés el punk celta, sempre hi han alternatives.