dimarts, 5 de juliol del 2011

Harold Schlumberg i la jubilació

[enviat per Orlando, corresponsal del GS a Cerdanyola]
- “Muchos me preguntan, ¿qué hacen los ancianos cuando se jubilan?” -
- “Bueno, yo tengo la suerte de ser graduado en ingeniería química y una de las cosas que más me gusta hacer es transformar cerveza, vino y otras bebidas alcohólicas en orina”

11 comentaris:

sinfu ha dit...

Segur que el Doc també està fent el mateix gràcies a la seva titulació acadèmica...

sinfu ha dit...

Don Vito es retira aviat?

Israel Hands ha dit...

Doncs no vaig voler preguntar,però deu estar ben prop...si no és que ja s´ha autoaplicat la jubilació als 70.

Israel Hands ha dit...

Doncs no deus anar desencaminat amb això del Doc,Sinfu,que igual l´impressionant quantitat de curro que té es tracta d´això:de transformar birra i vi en pixums.

Roy Batty ha dit...

No és per portar la contraria (De qué se habla? Que me opongo!) ... però me sembla que quan en Doc era bidell ja tremolaven les ampolles de birra quan el veien. El que pugui fer ara, ja no és sinó coherència. Naturalment, no tocaré el tema delicat de qui li buidava la nevera a la Castanheira do Tenes, perquè jo soc un cavaller.

Roy Batty ha dit...

I sobre la jubilació d'en Vito ... me sembla que'n Lluch encara corre pel departament, així que ... si algú està esperant per veure si allibera la plaça ...

Roy Batty ha dit...

Oido, Sinfu! Que m'han enviat aquesta parida i no sé si funcionarà per tothom: Toma los dos últimos dígitos del año en que naciste, ahora agrega la edad que tendrás este año, el resultado será 111 para todos en el mundo entero. ¡Este es el año del dinero!. Dice el proverbio de que si envías esto a ocho buenos amigos, el dinero aparecerá en los próximos cuatro días, como se explica la filosofía FENG SHUI. Los que no continúen la cadena no lo recibirán .... Aviam si resultarà ara que era el que estava esperant en ZP per acabar amb la crisi ...

Roy Batty ha dit...

Tu, Hands ... com segons la la filosofia FENG SHUI, ja ets ric: Aquel que tenga cinco mujeres en casa tendrà la bendicion de los Dioses y el carnet de familia numerosa de la Xene ... doncs no necessites enviar-li a ningu. En Doc tampoc, que ja és profe a l'UAB. I en Rivers, com no apareix, tampoc s'ho llegirà. Ara bé, en Long John, com és del Madrid, ho haurà d'enviar a més gent. Però ja sabeu que jo, en política, no m'hi fico.

sinfu ha dit...

tu ves fent cas de les parides matemàtiques que encara tindràs un disgust quan vegis que t'han pispat la cartera mentre envies els mail a un cafè internet dels que freqüentes....(a tu també et dóna 111?)

sinfu ha dit...

què cruel ets amb el pobre Long John...tu creus que li enviarà el mail al tito floren?

Roy Batty ha dit...

Clar que si, que me dona 111, home de poca fe. Ara que, com no facis seguir la cadena, et veig treballant tota la vida i guanyant-te el pa amb la suor dels clients del pub quan van cuits. Jo, en canvi, com ho he publicat al GS acabaré amb més pasta que'n Hands. I tampoc és que sigui tant cruel amb en Long John. Podria haver dit que ell ja es pega la vida pare gràcies a la cunyada del carrer Porreres i ja has vist que no ho he fet.