dijous, 21 de juliol del 2011

Funcionaris

M'han passat aquest curt que està dins del festival de cinema "Jameson Notodofilmfest". El curt m'ha agradat, i veig que n'hi ha més a la pàgina web. El que no sabia és que en Roy havia estat actor porno....

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Mort de riure! Més tenint en compte que el tio se't sembla la tira en un mati de ressaca i sense temps per afaitar-te. El del Roy ... també està bé, sobretot per la gràcia del nom. Però el primer i més pels temps que corren, està superior!

Roy Batty ha dit...

Doncs que resulta que'n Sinfu m'ha fet riure i m'he deixat caure per El Mundo Today [1] [2] que tenim als enllaços d'interès del nostre blog i, d'entre la pila de coses que m'han fet morir de riure (la portada o, per exemple: un argentino se ahoga en su propio ego), m'agradaria destacar aquestes: A los chinos se les contagia también la mala leche i també aquest: Déjatelo puesto

Israel Hands ha dit...

No té molt a veure amb el post,però després d´una setmana sense internet(al curro se´ns havia fos i a casa anava leeeeeent)us volia preguntar als dos memebres més actius del bloc si tú,Roy,vas anar a Nyon a veure als Cowboys Frignants;i tú,Sinfu,si a Cork vas passar-te per The Mahones+UKSubs.Per curiositat.

Roy Batty ha dit...

Mira, m'acabo d'assabentar gràcies a tu que actuaven divendres passat. De totes maneres, d'una banda, el Paléo Festival, amb la pluja, era un fangar. I de l'altra ... tio, vaig de puto cul amb la feina i quan arribo a casa no tinc esma de fer gran cosa més. De totes maneres, gràcies per l'informació! I aviam si et passes més sovint, que se't troba molt a faltar.

Israel Hands ha dit...

T´entenc perfectament amb això d´anar de puto cul a la feina i que no et quedin ganes de massa coses.En fi,ja vindran temps millors.Ara que,només hagués faltat que haguessis fet l´esforç d´anar i haguessis acabat xop i enfangat.

sinfu ha dit...

doncs mira tu, no sé ni qui són...fa un mes vaig anar a veure a la Café Penguin Orquestra, renovada, of course, i sonaven de puta mare.

Roy Batty ha dit...

Sinfu, que entens tu per sonaven de puta mare? Perquè jo he escoltat Perpetuum Mobile i Telephone and Rubber Band i els trobo un xic massa sintetitzador (en musica i en idees). I tu, Hands? Ha passat algun grup que t'hagi fet tilt per aquí abaix.