dijous, 14 de juliol del 2011

El Noi del Sucre: Los Muertos de Cristo ...

 Primer capítol del documental de la sèrie d'aquest grup. Podeu trobar els altres al youtube si esteu interessats. També podeu punxar el títol del post i caureu a la pàgina del grup. Una altra possibilitat és visitar l'enciclopèdia i veure què diu sobre Los Muertos de Cristo o el Noi del Sucre.

9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Hands! No me comentes ni aquest? No t'haurà enrolat en Vito a la Cosa Nostra oi?

sinfu ha dit...

igual a ell això del "Noi del sucre" no li agrada, com que ell és molt salat....

Roy Batty ha dit...

Doncs igual tens raó, Sinfu. En tot cas, ja veig que, a tu, ni Sinfu ni fa ;D

sinfu ha dit...

tu ja saps que a mi no m'ha anat mai el metal i tota la pesca....el nom si que m'agrada!

Roy Batty ha dit...

Et responc a un altre post ...

Israel Hands ha dit...

Home no sigueu cruels,que estic al curro y ho tinc xungo per a veure els videos i ja sabeu que a casa s´ha de demanar torn per a fer servir el pc,i això sense tenir en compte la velocitat de la connexió per telefonia mòbil.
Però bueno conec la banda i està força be i suposo que el video no ha de ser menys.

Roy Batty ha dit...

O sigui que, parafrasejant el vell Woody Allen: A casa mano jo, però son les meves dones les que prenen les decisions, hein? I a sobre, fent-te el pobre amb la connexió ADSL, pero no confessar que, quan no estàs a l'exili, el que fas es piratejar la del veí ...

Israel Hands ha dit...

Encara que sembli una contradicció,això de piratejar corre a càrrec de les noies,que la tia Emma de tant en tant confisca el receptor.

Roy Batty ha dit...

No, si. Amb nosaltres no has de dissimular. Ara bé, trobo que una assegurança de vida pel dia que el tio se'n assabenti, no estaria de més. Ja saps lo brutos que poden ser els tios a la Catalunya profunda.