divendres, 8 de juliol del 2011

Una cervesa europea

 
Val a dir que aquest no és un post on pretengui incitar a cap dels membres de la tripulació a consumir cervesa Moritz (els que viviu al Principat, of course, per que jo aquí no en puc comprar) ni a fomentar l'alcoholisme (a tots en general), que ja som prou grandets i fa dies que
ens afaitem, ni he cobrat uns calerons per parlar d'ells...però després de llegir aquest article del sempre genial Quim Monzó no he pogut fer un altre cosa. Els de la Moritz si que saben compaginar marketing, llengua, i fer país!

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Crec que el teu post és un xic equivoc. D'una banda sembla com si volguessis expressar la teva satisfacció pel fet de no haver cobrat uns calerons per parlar d'ells, però tothom sap que el cap de comunicació de Moritz ha estat a punt de suïcidar-se a causa del nombre de trucades que li has fet, Altrament, lo de que fa dies que ens afaitem, parla per tu, home. Vull dir que, en Doc i un servidor ... i me sembla que també en Hands sinó es va retocar la cara amb el PhotoShop, fas temps que no ens afaitem.
Ja més seriosament, sento que aquest esclat de catalanitat no quedi enterbolit quan la penya punxi els enllaços i se'n adoni que'n Quim treballa en un diari al que pots accedir lliurement la seva pàgina web en castellà, ja que si vols accedir la pàgina en català, has de pagar! Per cert, també és el diari que donava la noticia del dia d'aquesta manera: Sudán se parte hoy en dos

sinfu ha dit...

Buenuuu, et diré la veritat. Quan el cap de comunicació de la Moritz es va posar en contacte amb mi després de les meves moltes trucades, on li recordava una i una altre vegada allò de "qué hay de lo mío" em va dir que em deixés de collonades, que en Hands ja els havia atavalat prou fa un parell d'anys amb no sé quin assumpte de cerveses gratis per a un amic a una presó de Suïssa....també em va parlar d'un sac de sal que va rebre com a regal després de d'haver lliurat un camió de cervesa a una adreça de la Ràpita....i és clar, un es pregunta, si et vam portar una caixa de birres....on és la resta de birres, Hands?
Pel que fa a les barbes, home, només era un eufemisme, ...
i pel que fa al grup Godó, tens tota la raó, aquests sempre han seguit el vent que bufa,

Roy Batty ha dit...

Els Godó? Parlem-ne. A mi sempre m'ha frapat allò de que siguin propietaris de la versió de Playboy en espanyol, de Mujer Vital i de la Revista dels Supers ... Potser sigui justament per això que, ara fa tres anys, la corona va recompensar el 3er conde de Godó amb la Grandesa d'Espanya.

sinfu ha dit...

i si no m'equivoco també eren propietaris del Papus!

Israel Hands ha dit...

Tú Sinfu el que tens és poca paciència.Les Moritz que van sobrar del camió les guardava per al 2013,(ja saps que en som una bona pila que ne farem 50,...potser)i mira si és així que Don Vito es va haver de comformar amb una San Miguel 1516...i quinto,res de mitjana.

Roy Batty ha dit...

I què ha passat amb aquella birra russa tant bona que tenies? No li vas oferir? Trobo que, si li haguessis barrejat amb una bona dosi de vodka, podries haver filmat un vídeo super divertit que hauríem pogut penjar al GS.

sinfu ha dit...

Hands, no cal que et justifiquis, que quan vinguem, si veiem alguna 1516 a la nevera....

Roy Batty ha dit...

Bé, estic segur que en Sinfu preferiria una portuguesa (Sagres?) a la banyera. Però ja sabeu que jo, en política, no m'hi fico.

sinfu ha dit...

una Sagres? segur que si....

Roy Batty ha dit...

Entenc el que vols dir. Es el mateix que pensen cada dia els politics espanyols.