dimarts, 3 d’abril del 2012

El Polifacètic JB

Doncs si companys, el polifacètic Jordi Bayona (corredor i mecànic de motos, participant a les 24 hores de Montjuïc, membre dels grups de teatre independent "La Pipironda" i "El Camaleó", vinculat fortament al món de la historieta i el còmic a l´Ed.Bruguera, guionista i director de curtmetratges i de llargmetratges i, des de fa un temps, escriptor de novel·les), m´ha sorprès amb un nou llibre basat en les vivències de certa persona (no ens està permès dir el nom, per desig exprés d'aquesta persona, tot i que ja va morir), que havent perdut la guerra civil va ser capturat pels nazis i traslladat al camp de Mauthausen, d'on va ser alliberat pels americans al Maig del 45. Si en tinc ocasió us el faré arribar, a veure que us sembla.

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Aquí, del que es tracta, és de saber que t'ha semblat a tu abans. I sobre polifacetismes, home ... estic segur que no va ser bateria de Jimmy Hendrix, abans de recollir-se al far de Finisterre i acabar treballant a la SEAT. A que no?

sinfu ha dit...

Això de "la persistència del mal" és com una valoració negativa de la història de la humanitat? I tu saps qui era aquesta persona?

Israel Hands ha dit...

Batty,i oblidava que també va acabar tretzé a la marató de Xicago del 1971...però això és una altra història.

Israel Hands ha dit...

Sinfu,si que sé qui era aquesta persona tot i que no l´he conegut,però l´Emma sí doncs era un oncle-avi d´ella.

Roy Batty ha dit...

La marató de Chicago del 1971, com podia haver-se'm oblidat! I les injustes acusacions de ser l'estrangulador de Toledo (Ohio), quan el FBI va trobar el maleter ple de cordills. I lo de l'Emma? Estàs parlant de l'Emma Bayona?

Roy Batty ha dit...

Aviam, no ens confonem de Jordi Bayona. Estem parlant del cineasta que té fins i tot una pàgina al Wikipedia, un trailer al youtube que no acabo de veure i un altre a filmotech que si.

Anònim ha dit...

A veure, a "Persistència" el anomenat Xavier R.G. és un "personatge"; l'oncle avi de l'Emma, el tio Eugénio Leal, marit de la tia Carmen, pare de la Brigitte, hi surt com persona "real"i com tal es relaten les seves vivències a la pag. 139. Xavier R.G. tampoc no és Joachim Reinärtz; més senzill, és l’assessor.