dijous, 29 de març del 2012

Amigos


No sé si més d'un membre de la tripulació pateix amnèsia i no recorda a la resta de la tripulació o, s'està fent el boig....

8 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home Sinfu,si ho dius per mi...doncs el de sempre,no em connecto mai a casa(per a carregar la pàgina del bloc em puc passar mitja tarda),i si ho faig al curro ha de ser en moments concrets,i com que la passada setmana ens va ploure (alguns diuen que ja era hora)60 mm. se m´ha multiplicat la feina.

Israel Hands ha dit...

...i després de pasqua ja em toca traslladar-me a l´illa...

Roy Batty ha dit...

Weno, weno ... Va, que tots sabem que et connectes també a d'altres llocs. Jo, perquè ets un amic i no vull dir on. Més que res, per no fer-te quedar malament. I també perquè ets un amic, se't troba a faltar molt i és una alegria retrobar-te. Els altres que no es passen, també ho son d'amics, però més que alegria de veure'ls per aquí altre cop, el que me donaria és un soponcio. Segurament és perquè no acabo d'entendre que li troba un a les catedràtiques, l'altre a les APAS i ja no dic res del que es passa la vida mirant-se pàgines que l'educació que vaig rebre de petit m'impedeix de mencionar.

sinfu ha dit...

No siguis així Hands, que no ho dic per tu....o sí? no home no, que ja sé que estàs liat, però no pas tant com d'altres "sospitosos habituals" que no apareixen mai....

Roy Batty ha dit...

Jo no sé vosaltres, però malgrat que les muntanyes estiguin a rebentar de neu, aquí fa la tira que no plou. Aviam si entre aquesta nit i demà, que han anunciat pluja i baixada de temperatures al que es normal en aquesta època de l'any. Només afegir que espero que aprofitis aquests darrers dies abans de l'exili, Hands. I tu, Sinfu ... baixaràs per Pasqua a Sabadell?

Roy Batty ha dit...

Parlant d'amics ... educats.

Israel Hands ha dit...

I tú Batty,tens vacances i te la fots a un lloc o altre,o et quedaràs esperant la pluja a la teva vila?
Jo només espero que aquí no plogui molt (i pronostiquen agua a tope),si no em tocarà currar aquests dies.

Roy Batty ha dit...

Home, ahir pel vespre va descarregar amb ganes. I avui està el dia moix i plovent a estones. Això si, les temperatures han caigut de 10°C, el que ja és més normal que el que teníem fins ara. Dit això, les vacances les passarem aquest any per aquí, visitant el país.