dijous, 1 de març del 2012

patridiota 2.0 : ets un bon català?

...
Ein Volk ein Reich ein Idiot Software. El somni iPhone pels geògrafs catalans.
L’aplicació indispensable pels geògrafs patriotes que sempre han defensat la devisa: Si no et saps orientar, no ets un bon català. L’aplicació Ai català! permet, mitjançant una brúixola, mostrar-te en cada moment l’orientació on es troben els sis símbols principals del catalanisme. Quants cops no has volgut resar-li un avemaria a la Moreneta i no sabies cap a on dirigir els teus precs per manca d’orientació? Quants cops no has pensat fer-li una promesa al Pi de les Tres Branques i te n’has desdit perquè no sabies si havies de mirar al nord o al sud? Gràcies a l’aplicació Ai català! no tornaràs a tenir aquest problema i et convertiràs en el centre d’atenció de qualsevol trobada patriòtica. A més a més de la Moreneta i el Pi de les Tres Branques, l’aplicació Ai català! et dona l’orientació del Camp Nou, de la Fàbrica de Galetes Trias i de les tombes de Guifré el Pilós i de Jaume I. Així doncs, Ai català! dóna resposta a la necessitat amb la que s’han trobat tants catalans i catalanes a casa estant o viatjant arreu del món, la de saber en quina direcció estan els seus referents, i així, d’aquesta manera, les noves tecnologies venen a omplir un buit que tenien aquelles persones que han fet de la identitat catalana la seva raó de ser. Amb Ai català! ja no podràs dir “Carai, no sé cap on està el Camp Nou!”

10 comentaris:

sinfu ha dit...

Sóc un mal patriota...no tinc iPhone! Com deien aquells.... http://www.youtube.com/watch?v=f2gtfJQ7YK0

Roy Batty ha dit...

Deixeu-me creure al menys que la cosa va de conya. El que si que no va de conya ni fa cap gràcia, es lo del Canal Català.

sinfu ha dit...

Si és que totes aquestes teles són el mateix...uns estafadors!!! http://www.youtube.com/watch?v=UjKSeP3yWh0

Roy Batty ha dit...

Bé, en aquest terreny, en Long John me deia ahir que estan molt per darrera del govern espanyol. Però és solament una opinió personal, que quedi clar. Els altres membres de la tripulacio del Flint no tenim cap posició oficial.

Israel Hands ha dit...

Doncs mira,mç apunto a lo del mal patriota per què tampoc tinc iPhone.La pregunta és si darrera d´aquesta aplicació (sigui conya o no)està involucrat aquell cony de Departament.I és que no m´estranyaria gens.

Roy Batty ha dit...

Home, vols dir que ell també està darrere d'aquesta conspiració?

Israel Hands ha dit...

Qui si no ell podria ser el cervell d´aquest gran invent.I també és periodista,oh my god!

Roy Batty ha dit...

Periodista? Doncs no sé perquè jo creia que havia fet fins a tercer de química. Per cert que, com éreu tant amics, moltes vegades m'he demanat si ell va influir en la teva afició per la piscicultura. Resposta, per favor.

Israel Hands ha dit...

Home,si jo hagués mostrat un gran interès pel mon dels quiròpters (ja saps,els ratpenats),doncs la resposta hauria estat afirmativa,però els peixos no que això ja em vé d´abans,quan aquell bateria del bo de´n Hendrix es va traslladar a Finisterre.

Roy Batty ha dit...

Hòstia, Hands! Que t'has canviat la foto i no m'havia donat compte. En tot cas, ja veig que no és la mateixa que tens al facebook.