dilluns, 19 de març del 2012

Patrick's Day traditions


Un altre St. Patrick's Day passat per aigua, amb clarianes i espurnes de Sol, gent a dojo pels carrers, als pubs, d'altres com jo, veient com Anglaterra destroçava l'equip irlandès de rugby....

7 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Doncs no sé massa bé què dir. Acostumat a veure el Patrick's Day als USA, se'm fa molt diferent. I el vídeo del pub del 2006 ... Clar que, el tio que toca la flauta estarà content amb la noticia del dia. Ja posats, hauries pogut penjar un vídeo de Ca'n Orlando, que els té més recents ... encara que no massa més ;D I sobre el rugby ... Doncs si, la panadera va ser d'espant. Home, si tant t'agrada el rugby (que a mi si) podríem anar a veure un dia un partit d'un dels millors equips del continent ... en tot cas del campionat francès, que no és poc. Que també son més qu'un club, cosa que se'ls oblida massa sovint als periodistes esportius de l'equip d'esports de TV3 i de la premsa esportiva de BCN.

sinfu ha dit...

El vídeo del 2006 és d'una penya que va començar a tocar i a beure aquell dia i encara hi son!

sinfu ha dit...

El rugby m'agrada, però no sé si cal utilizar-l'ho com a excusa per trobar-nos....ara que, si vols, per mi, ja està fet!

Israel Hands ha dit...

Nosaltres hem vist gairebé tots els partits del 6 nacions,i tot i que frança té un equipàs, aquest cop no ha pogut amb Gales,que ho ha guanyat absolutament tot.

Roy Batty ha dit...

Home, ja m'ho crec lo de les 6 Nacions. Aquests partits si que els passen. Ara ve la qüestió de l'expatriat: també passen els de l'USAP? Imagino la resposta quan escolto la penya de TV3 com parlen del Llevant, del Vila-reial o del Mallorca. Sembla que parlin d'equips de l'estranger!

Israel Hands ha dit...

Doncs Batty,de la USAP ni parlar-ne i,com be apuntes,aquesta visió del expatriat dels països catalans senzillament no existeix:ni País valencià,ni Catalunya Nord ni les illes,ni res de res.Clar que per a ser-te sincer,tampoc és que la penya d´aquests llocs ajudi massa,i més amb la feina que tenen processant polítics.

Roy Batty ha dit...

Mentre tant, demanem-li als deus que als periodistes esportius catalans se'ls continuï fent el cul Pepsi Cola quan parlen d'en Fernando Alonso.