dilluns, 5 de març del 2012

Casablanca (1942)

...No sé com, parlant de cinema, se m'ha pogut oblidar aquest film. Potser que els habituals del meu pis recordeu que tenia pòsters dels films d'en Humphrey, en particular The Maltese Falcon (1941) i Casablanca (1942). Potser recordeu el cicle de cinema negre a la vella TV Philips
que tenia al pis. Potser també recordeu els sopars dels participants als fòrums, amb la meva ex i, més tard, la noia que vivia al pis amb mi. En Bou me va fotre una sagrada bronca quan es va assabentar que havia trencat amb l'una i, més tard, quan va saber que ja no vivia amb l'altra. Diguem que ho va fer sota consideracions gastronòmiques.

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home Batty,de qui m´estàs parlant:en Humphrey i en Bou,els dos paios més durs que mai he conegut deprés ´del vell fankie Macchiano,clar.

Roy Batty ha dit...

Es que la Rosa Mari tenia la ma trencada amb el conill a la cassola.

sinfu ha dit...

Gran pel·lícula, si senyor. Recordo que un bon amic de Sabadell tenia l'habitació plena de pósters de "Casablanca" i dels Humhrey, com una mena de temple.

sinfu ha dit...

és que, aquí se li acut deixar anar bones cuineres de l'agrat del Califa Al-duard El-Bou. Encara gràcies que no et va fotre un pinyo!

sinfu ha dit...

I com oblidar aquest fantàstic moment del film!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-V-aIklTptc

Israel Hands ha dit...

Doncs si que realment aquest film té uns quants bon moments.

Roy Batty ha dit...

Si, sobretot quan en Sinfu somnia que canvia el saxo per un piano