divendres, 16 de març del 2012

La revolución de....la papa!!!!

Ja ho diuen en castellà allò de "no solo de pan vive el hombre" i és per això que a Grècia ha començat la revolució de les "Papas", res a veure amb els cognoms famosos del país helènic, com Papandreou.... o potser sí!

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Vaja, un rapero defensor de la teoria de la conspiració ... En fi, espero que trobi als tios que descriu fora de casa seva, dels seus amics i de la seva família. Sobre els grecs ... les patates no sé. Però quan van passar els reportatges d'avant de la crisi on es veien els camions que recollien els palets dels préssecs subvencionats per la Unió Europea per portar-los a l'abocador ...

sinfu ha dit...

o quan ensenyaven que hi havia 10 jardiners a un hospital sense jardí!!!!

sinfu ha dit...

Encara que, si no reben més ajuts comunitaris, sempre hi haurà algú que els deixarà diners.

Roy Batty ha dit...

Doncs hi ha un país on és encara molt més fort la d'empleats que hi han a ports i aeroports on no tenen res a fotre. El que no impedeix a alguns tocar uns bons salaris ! I a sobre, després tenim la nostra TV publica passant reportatges sobre els xanxullos que tenen els demés, com al 30 minuts d'aquest vespre. Veure lo malament que ho passen els grecs, fent abstracció de com es passa a casa. Menys mal que la burgesia catalana, i el pijorio espanyolista amb el que tant bé s'entén, seguiran preparant events musicals, teatrals, de cinema, de teatre, de pintura, fotografia, ... que faran d'aquesta gran ciutat el far del univers del que està pendent la resta del planeta. I si la gent no pot menjar ... passem reportatges de Grècia i advertim els turistes que vigilin les bosses.

sinfu ha dit...

Molt encertat Batty! De fet, els uns i els altres defensen els seus privilegis com sempre ho han fet, i parlen català o castellà en l'intimitat, quan cal....però el problema dels grecs, és que no són catòlics, per que sinó podrien accedir a una feina fixe i a una vida apassionant!

sinfu ha dit...

Tot i que també poden optar per anar a Suïssa....

Roy Batty ha dit...

Home, lo de l'església, pel que fa al "trabajo fijo" doncs si. Ara si haguessin dir "trabajo, fijo" doncs ja m'ho creuria menys. Gairebé tant poc com lo de la "vida apasionante". Clar que, mira en Doc i lo apassionat que està amb el que fa, que ja no es passa mai per aquí. Sobre lo de la immigració en Suïssa ... Es veritat que han desembarcat una tona de portuguesos, però també és veritat que molts ja havien viscut aquí i van marxar quan el boom de l'economia portuguesa. I sobre l'historia de limitar la immigració, va més aviat dirigit contra la penya de l'est d'Europa: en particular romans i búlgars. No contra els portuguesos, que venen a currar, no sé si m'explico.

Israel Hands ha dit...

No sé si ho heu llegit a algún lloc
,però a Quebec demandaven 700.000 llocs de treball i sembla ser que la txene havia signat algún tipus de conveni

Israel Hands ha dit...

Per cert,de portuguesos n´hi havia un munt treballant a Andorra,però no sé si encara hi són.

Roy Batty ha dit...

Sobre el Quebec, se'ls ha oblidar de dir que, des de fa molt de temps, tenen una sangria migratòria cap a Europa (en particular Suïssa i França, que n'està ple) a causa dels salaris que ofereixen i del cost de la vida. Dit això, per les infermeres i els tècnics de laboratori ... ja veurem si en troben (hi ha algun que no estigui treballant ja a Europa?). Per treballar a un supermercat (gestió de comerç) segur que en troben. Però me reservo l'opinió sobre les places de química i bioquímica; enginyeria espacial aeronàutica i astronàutica; probabilitat i estadístiques; assegurances i consells financers; gestió de comerç ...