dimecres, 24 de febrer del 2010

The Beatles - Revolution

Mireu, que m'ha fet gràcia de tornar a escoltar aquest tema dels Beatles.

11 comentaris:

sinfu ha dit...

Per un moment he pensat que la banda era "Mercator&cia"...

Roy Batty ha dit...

Euuu !!!! No la he enganxat aquesta, sinfu.

sinfu ha dit...

si home, la banda que vam fer amb el Hannds i el Long John ja fa temps...

Israel Hands ha dit...

...i en Pepo.Vam intentar-ho amb el hit "No plantes ajos en mi tumba",però no va acabar de sortir.
Ara que això va ser abans de "Os Folladoiros do Praia Samil".

Roy Batty ha dit...

"No plantes ajos en mi tumba" ??? Tios, és una canço sobre les revolucions, no foteu

sinfu ha dit...

I també teniem una cançó que es deia :Cementerio en el Atlántico" que vam composar mentre l'Assun preparava spagetti quadrats, els favorits del pare d'en Hands quan treballava a la Seat....

Roy Batty ha dit...

Si, jo també conec la de "Morrena, la de los rojos claveles" que cantàvem a Geomorfologia. Però, en aquella època éreu uns bordes i no m'adreçàveu la paraula. I jo compartia la meva vida alegrement amb la banda d'en Orlando and his arqueòlegs.

Roy Batty ha dit...

Jo no sé perquè us compliqueu tant la vida buscant grups i temes impossibles quan tothom coneix la realitat

sinfu ha dit...

Roy, la realitat supera la ficció. Tot i això, jo la flauta andina no la toco, però el Pierre és un mestre. Jo la guitarra i l'hamònica les faig sonar de tant en tant, sobre tot quan toco temes de Mercator & Cia...

sinfu ha dit...

Home Roy, que jo et vaig salvar un curs d'estiu d'estudis pirinencs, l'any 1983, quan en Kampillo i un de Barruera et fotien la brassa...cria cuervos....i la que portava la Minie Mouse a la samarreta?

Roy Batty ha dit...

Anem a pams, Sinfu. No me sembla fair play de la teva part de comentar les habilitats d'en Pierre amb la flauta. Ja l'hi van dedicar una estàtua quan el van enganxar ensenyant-li com tocar-la a aquella noia que es deia Daphne. I si, tens raó que'm vas salvar d'acabar la nit amb aquella noia que portava la Minie Mouse a la samarreta: no saps com t'ho agraeixo. Me costarà d'oblidar-ho, t'ho puc ben jurar! En Long John, en canvi, mai va fer res per ajudar-me a treure aquella noia de Jaca. Serà que no es preocupava tant per mi com tu ... En fi, dic jo.