dilluns, 15 de febrer del 2010

El Geògraf Solitari: precedent


Sembla ésser que El Geògraf Solitari ja existia "años ha" i que es reunia en determinades ocasions per a,birra en ma,fer-la petar.És obvi que,pel posat, els de les fotos formen part del Geògraf Solitari,i encara diria que nosaltres no fem més que seguir les passes dels nostres avantpassats.

12 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Per cert que la foto l´he trobat a La Put Put,una taverna tipus el 1916 que hi ha a la Ràpita i on vaig a foter-me,de tant en tant,una pinta de Guinnes.

sinfu ha dit...

El del davantal...no serà familiar de'n Roy?

Israel Hands ha dit...

òsti nen,val que la foto és de pèssima qualitat però està clar que el del davantal deu se parent del Doc.jo diria que el dels bigotis potser si té a veureamb en Roy.

Pierre Nodoyuna ha dit...

El meu doble no: sóc jo (fa temps que no ens veiem). No veieu que la foto és del 14 de febrer d'enguany?
Canalla...

Roy Batty ha dit...

Si, a mi també me sembla clar que el tio del davantal és en Pierre. I vull creure que en Hands m'ha associat al tio del bigoti perquè està fumant-se un puro, oi? En canvi, el tio que està de peu està clar que és en Sinfu. I, per eliminació, i per la quantitat de gomina que porta al cabell, me sembla que tots sabem qui és el darrer.

sinfu ha dit...

De fet, segur que el que està dret sóc jo, com a l'afoto del GS...però què fa en Pierre amb el Davantal?

Israel Hands ha dit...

Jo dedueixo que,veient la foto, en Pierre ens va convidar a sopar i es va escaquejar un moment de la cuina per a inmortalitzar el moment,birra en ma.

Roy Batty ha dit...

Bé, la veritat és que abans ens havia tret unes ampolles de Canals & Domingo. Però davant l'actitud de desinterès calculat de la penya va optar per invitar a una birra. Un gest que va ser molt apreciat pel personal, just abans del sopar.

sinfu ha dit...

Home, parlant de sopars a cal Pierre, on hi havia un pot se sopa se ceba(com vaig patir!) un parell de llaunes de tonyina i dos platans que va portar el moro, impressionant!!!!

Israel Hands ha dit...

Nooo,el que hi ha entre Amposta i la Ràpita es diu Terranova i,en direcció a Alcanar n´hi ha un altre que,oh casualitats,es diu club Lily.A veure si el Doc creu que és a Xile i resulta que es troba al Montsià????

sinfu ha dit...

al Doc millor que li regalem un gps pel cotxe, no fos cas que en arribar a cas que un dia arribi a casa i la parenta ensumi "eau du lily'...

Roy Batty ha dit...

Home per lo del Club Lily i els teus plàtans ... me sembla a mi que el GPS te'l regalarem a tu. Que no vas a veure en Hands ni borratxo de birres.