dimecres, 17 de febrer del 2010

El Geògraf Solitari: precedent (3)


Bé companys, aquí teniu un altre precedent del Geògraf Solitari. Jo, estava fent la mili i no vaig poder sortir a la afotu, però en Samuel Mirows me l'ha fet arribar. No sé que diu que celebràveu, però feu bona cara, sobre tot en Roy fent de palmeru.

12 comentaris:

Israel Hands ha dit...

La del mig és Mari Igor?

Roy Batty ha dit...

Si, jo fent de palmero. Però passaré per alt el nom del que no deixava de tocar-se la flauta perquè avui en dia s'ha convertit en un adult més o menys presentable. Canviant de tema, jo coneixia aquesta melodia amb una altra lletra de La Trinca: Un senyor que no hi veu gaire, d'Espluga de Francoli, va anar-se'n a Barcelona, per poder-se divertir ...

sinfu ha dit...

la del mig ...tinc els meus dubtres: l'Antiga, la Portillo, la Zuquetti, la Mallol, o potser el Moro disfressat, qui sap, tu que hi eres t'hauries d'enrecordar!

sinfu ha dit...

Tots sabem Roy que sempre has sigut molt "rumbós"...ara, que el doc toques la flauta com aquell que s'emportava les rates ho desconeixia totalment.

Israel Hands ha dit...

La flauta de Bartolo,vols dir?

Roy Batty ha dit...

Home, d'en Bartolo, no. Recordeu que hi ha qui el coneixia com la Pantera Rosa.

sinfu ha dit...

Pantera Rosa? no serà per la casa de barrets que hi havia prop de casa meva......o pels "pastelitus" del Bimbo que es menjava sucats amb estrella?

Israel Hands ha dit...

Jo crec que lo de Pantera Rosa ve més aviat per allò del "rabo"...

sinfu ha dit...

y se fue con el rabo entre las piernas....

Roy Batty ha dit...

Val, Sinfu. I ara com proposes de continuar?

sinfu ha dit...

"Y fueron felices y comieron perdices...y colorín colorado este cuento se ha acabado"

Roy Batty ha dit...

Doncs a mi me va. La reputació del nostre company queda immaculada i ell prest a oferir-nos una birra en quant li demanem.