divendres, 26 de febrer del 2010

Feliç aniversari, Hands !



Va, que per una vegada que me'n recordo ... Que tinguis un molt feliç dia d'aniversari, Hands. Una abraçada molt forta i molts records i petons a totes les teves dones !!! 

13 comentaris:

sinfu ha dit...

Òstia!!!!!!! Aprofitant que en Roy té una agenda i que avui és el teu aniversari...JAPI BIRDEY!!!!!!!!!!!!!!

Roy Batty ha dit...

Si, val. Però que quedi clar que no ha estat fàcil recordar-me d'obrir l'agenda el dia abans del teu aniversari.

Roy Batty ha dit...

Òstia! Que estava parlant aquest mati amb en Hands per phone i, entre les interrupcions dels túnels (anava en car a BCN), m'ha fet saber que el mes de gener va ser l'aniversari d'en Pierre (mirant l'agenda he vist que va ser el 22.01). Naturalment, he tornat a quedar com un senyor per partida doble. D'una banda, per no recordar-me del seu aniversari, i de l'altra, per no haver.me mirat a temps l'agenda que amb tant de curro me va preparar. No te mereixo com amic, Pierre. De totes maneres, sinó m'ho tens massa en compte (si sempre m'oblido, home. Sinó, de què m'havies de fer l'agenda?) ... la més forta de les abraçades, company. I vinga, un besote molt fort, però sense mariconades, eh?

Pierre Nodoyuna ha dit...

D'acord, et perdono a canvi d'una capsa de schneider weisse. Ui, no, una capsa no que només n'hi ha 20: 54 ampolles millor (una per any, ofcórs)
Jo no tinc la teva agenda, quants n'has fet, Hands? Doncs moltes felicitats també (i a veure si tens nassos d'atrapar-me...)

sinfu ha dit...

Japi birdey Pierre!!! by the way....¿Qué hay de lo mio?

Israel Hands ha dit...

Doncs gràcies per les felicitacions i,ho sento Doc,vaig recordar tard el teu aniversari i s´em va passar....d´això,que les 54 ampolles de schneider ho podem fer entre tots o ha de ser cadascún?

Israel Hands ha dit...

Pierre,crec que no faries cap mal si li diguessis alguna cosa a en Sinfu...

Roy Batty ha dit...

Si, Pierre. Digues-li alguna cosa, que s'està posant insuportable. No teniu alguna plaça pel departament? No sé, de secretari particular d'en Pau Xmas o de la De-gana?

Roy Batty ha dit...

I, ja que hi som ... lo de les 54 ampolles me sembla una mica ... Han de ser de Schneider Weisse necessàriament? No, home. Que no és per la pasta. I ara! Tampoc per la duana, que ara també estem a Schengen. Es que, com son més aviat grosses, no sé si m'entraran al carro. Potser, dic jo, et diria de provar alguna cosa local, com ara la Feldschlösschen (no mata, no creguis) o una Boxer (un xic millor, i amb ampolles típiques) d'aquí a Lausana?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Però a mi la vercesa que m'agrada més és aquesta, que sí que només he pogut trobar a la ciutat on es fabrica, Regensburg (on potser anirem a l'agost... algú s'hi apunta?)

Pierre Nodoyuna ha dit...

FE D'ERRADES: al comentari anterior, on diu "vercesa" ha de dir "serceva", ai, no: "verseca"... BIRRA!

Roy Batty ha dit...

Te la dedico, Doc.

Fluvià Rivers ha dit...

Senyor Mateu, ja sé que és tardíssim però per molts anys!!! Vaig massa de cul i em desconnecto i després passa això!!