dilluns, 1 de març del 2010

En aquesta vida tot acaba per saber-se ...

Molt demanar "que hay de lo mio?". Molt angoixar al pobre Pierre ,fent-li creure que treballes servint birres a un pub homo per pagar-te els vicis i ... avui, quan m'he assabentat de la veritat ... My God, com has pogut amagar-nos una cosa aixi! Es que no m'ho creia, de veritat. He hagut de demanar-li a la propietària de les Pompes Fúnebres que hi ha al davant del teu negoci i m'ho ha explicat tot. Tot, entens el què vol dir tot? Doncs tot. 
Que, mentre ens feies creure que no sabies netejar el peix, estaves seguint cursos per cuinar el fugu. Que vas obrir un restaurant a Sants i vas enredar als gitanos fent-los creure que el fugu era un menjar típic del llunyà Líban d'on venies. I que amb la pasta que els vas aixecar, te'n vas anar a Llívia, i et vas pagar un curs de pizzeria acrobàtica a Can Fabian Martin. Que després te'n vas anar a Itàlia i vas obrir una cadena de pizzeries, fent creure als italians que erets nebot del capo de la Camorra. Que després les vas hipotecar totes i, sense fer-li conèixer el seu estat financer, li vas vendre la cadena a un tal Tolorino. Que amb la pasta que li havies aixecat al Tolorino ,i el munt de milions que ja tenies d'abans, te'n vas anar a Lausana i vas obrir una pizzeria-tapadera, amb les penques de donar al negoci el teu nom. Quina desil·lusió, My God, quina desil·lusió.

17 comentaris:

sinfu ha dit...

El que va engegar el negoci és el meu cosí peruà, que per cert es va indignar quan va saber que havia estat a Lausana i no l'havia anat a beure Hips! diu que té verceses ips! molt fones hipps!

Israel Hands ha dit...

Osti Sinfu,després de seguir els cursos de creació literaria et creia més original,i Chez Jaime no m´ho sembla massa.

Roy Batty ha dit...

Home, te sembla poca creació literària la vida d'en Sinfu, tal que me la va explicar Corine, la senyora que treballa a les Pompes Fúnebres?

sinfu ha dit...

Qui és aquesta Corine? jo a les pompes fúnebres no hi he treballat...encara.

Roy Batty ha dit...

A les Pompes Fúnebres no ho sé si has treballat. Però si que sé que, amb totes les informacions que Corine me va donar de tu (també va parlar-me del Peusec!), segur que a ella si que te l'has treballat.

sinfu ha dit...

i no serà que tu també fas servir peusec quan la vas a veure? per que ja t'imagino jugant a les mòmies als taüts de la corine .

Roy Batty ha dit...

No, jo no utilitzo ni Peusec ni Fortasec. Amb això no vull dir que tu ho facis, que tothom sap que no els necessites perquè't passeges amb sandàlies i mitjons i camines amb una peça d'un euro enllà on l'esquena canvia de nom. I que quedi clar que, amb Corine, jo no jugo a res. Que ens coneixem de freqüentar el Kebab Halal que hi ha al costat de la funerària. I sé que és això el que't fastidia, perquè no anem a fer gasto a la teva pizzeria.

sinfu ha dit...

així que t'agrada més el menjar moro que el cristià? 10 meu!

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Potser els meus avantpassats van arribar més tard que els teus, però recorda que tots venim de l'Africa.

Israel Hands ha dit...

Sinfu,hauràs de deixar la pizzeria i recuperar el negoci del porc halal.

sinfu ha dit...

Quina idea més bona...primer al Marroc, i si la cosa funciona obrirem franquícies a tots els països Islàmics del món i també a Israel per si de cas.

Roy Batty ha dit...

Ai! Que ara no sé si amb el teu comentari se suposa que m'hauria de sentir ofès i no sé què fer XDD. Clar que si, home. També a Jerusalem, a Brooklyn, a Anvers, a Amsterdam, a la rue des Rosiers a Paris i a l'avinguda Georgette de Lausana (on hi ha gent suficientment civilitzada com perquè davant de la sinagoga hi hagi un restaurant d'especialitats libaneses i ningú s'hagi d'ofendre per això). I si tens coratge, també a Cork, a Vic i a Camprodon. Vinga home, que tens el negoci del segle entre mans.

sinfu ha dit...

Home, jo conec el fill d'un carnisser jueu de Jerusalem que ven porc als cristians, vol dir que ja tinc un punt de venda. I a Cork també conec el fill d'un sirià casat amb una irlandesa que menja porc a Irlanda i xai a Damasc (per que no vol enemistar-se amb l'iman, o això diu)

sinfu ha dit...

ara que parlem de halal i moros, quan vaig estar a Margate al 87, a la casa on m'estava hi va haver durant un mes un chicot iraní. La senyora de la casa sempre comprava hamburgueses i salsitxes de vedella...però un dia es va oblidar de comprar-ne i el pobre mustafà es va cruspir (sense saber-ho) quatre salsitxes de porc i encara és l'hora que hagi dit alguna cosa.

sinfu ha dit...

I també sé del cas del Mohamed, un noi de Fez casat amb una del barri. Anava a Ca La Pepa (que per cert va desaparèixer ara fa un mes) i sempre ens parlava de l'Islam, però es gagava en els imans, la corona alauita i es fotia les birres amb una naturalitat sorprenent. Una nit va arribar a Ca La Pepa i li va demanar al Joan un entrepà. Com que la cuina ja estava tancada li va oferir un entrepà de llom a la planxa i se'l va fotre sense parpellejar...i ens va explicar no sé què de que el koran diu que si tens gana i no hi ha res més...

Roy Batty ha dit...

Anem a pams, Sinfu. En primer lloc, dir que se t'ha oblidat d'escriure el nom complet, l'adreça i el numero de telèfon del marroquí de Ca La Pepa. I la veritat, ajudaria molt a la policia política del Marroc el dia que el tio torni de vacances per veure la seva família. En segon lloc, el fill d'un sirià casat amb una irlandesa ... no és un irlandès? (ai, mare! Sinfuuuu). Seguim amb aquest xicot: comprenc que no mengi porc a Damasc, però que li impedeix menjar xai a Cork? I, finalment, sobre l'iranià. Si es va "cruspir (sense saber-ho) quatre salsitxes de porc" perquè dius que "i encara és l'hora que hagi dit alguna cosa". En fi, que se suposa que ha de dir, si no ho sap. Aquí també, no t'ha faltat més que ficar el nom, l'adreça i el phone del xicot ... Sinfuuuuu, collons!!!! Que estàs a Internet, tio.

Roy Batty ha dit...

Estic trist per Ca La Pepa. Sé el que representava per tu. Perquè no ens obres un post al Blog, explicant-nos quatre anècdotes guapes i tot el que has deixat com sentiments en aquell local, home?