dijous, 11 de març del 2010

Geneva on the rocks !!!

Estimats companys, quan a l'hivern bufa el vent del nord nord-est (la bise), i que estem uns quants graus sota zero de temperatura ... passa el que passa. I el que passa aquí, és que us passo unes imatges publicades a "La Tribune de Genève" del 10.03.2010 sobre els efectes de la bise el dia abans a Ginebra. Més que res, perquè veieu el fred que pot arribar a fotre en aquest país. I que hi ha dies que, si no surts amb l'anorak de plomes i els long johns sota els pantalons (aviam, ens entenem, oi?) ... doncs que ja us podeu imaginar que es pugui acabar com en Rambo: "No me siennto lah piennah" (en anglès, of course). Nota: punxeu al títol del post per veure la sèrie d'imatges!

12 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Impressionants les fotos.

Roy Batty ha dit...

El que és impressionant és el fred que fot aquests dies, Hands.

sinfu ha dit...

Em sembla molt bé que surtis amb l'anorac, però això de fer servir el pobre Long John sota els pantalons...i amb la de gel que teniu, quan et vulguis fotre un got de Tullamore, només et cal sortir al carrer i agafar el gel. (encara et queda Tullamore?)

Roy Batty ha dit...

Ets un malparit, Sinfu. Aviam, jo ara que puc renpondre't, hein? Si et dic que ja me l'he begut tota, me diràs que son un alcohòlic. I si et dic que no me l'he begut me diràs que la propera vegada me portaràs una ampolla de Fanta. Home, ja sé que respondre. Home, Sinfu. Com et va la Uni? Va, que fa la tira que no ens fas 5 cts, enrrolla't i explica alguna cosa, home.

Israel Hands ha dit...

A veure,que aviat farà un any del Tullamore.No crec que s´et pugui titllar d´alcohòlic si ja no t´en queda.Ara que de Moritz no sé com deus estar.

Roy Batty ha dit...

Molt subtil, Hands! Bah, diguem que ja no hi ha ni de l'un ni de l'altre. I ara ja podeu començar a criticar -constructivament, eh?-, ea!

sinfu ha dit...

Home, jo et criticaria si no t'haguessis acabat la sal, que segur que ja no et queda ni un gram, però entendria perfectament que et guardessis el Tullamore pels cunyats, que seria un bon detall...

Israel Hands ha dit...

Vaja,m´oblidava de la sal!Si et desdpenjes per aquí baix digue´m si et guardo uns saquets.

Roy Batty ha dit...

Uns saquets de ... 25 kg???. De veritat que t'ho agraeixo, però ara mateix encara hi ha per casa. Ja saps que amb l'hipertensió i aquestes conyes en consumim molta menys.

Israel Hands ha dit...

Xeic,que lo de la teva hipertensió ja ho tinc clar.Jo t´ho deia per a tirar-la a l´entrada de casa i estalviar-te més d´una patinada.Que som "amigachos",home!

Roy Batty ha dit...

Home, que la sal que tu me proposes és per consum humà i me sap greu de ficar-la per terra i que'n Diego faci les seves coses al damunt.

Israel Hands ha dit...

Collons amb el Diego!llàstima no fotre patinada mentre fa la feina.Llavors et demanarà la sal.