diumenge, 7 de març del 2010

En aquesta vida tot acaba per saber-se... IV

Companys, ja no m'ho esperava de vosaltres, homes madurs i amb responsabilitats. Si Pierre, no estàs sol en aquest món subterrani... Seguint les indicacions d'en Roy, he enviat a l'Abmili a fer un estudi de mercat a París, i com que tenia temps de sobra i al nano li venia de gust va anar a fer un tomb a Disney i es va trobar en Hands veient ell solet pelis una mica "dubtoses" (l'Admil no sap si volia fer una censura prèvia o és que en veritat...) i després ha enxampat en Roy en una situació una mica, com ho diria, compromesa?. Tot i així cal que prenem les històries de l'Admil amb una mica de precaució per que a mi em sembla que va anar a un altre lloc a veure un dels seus herois que té moltes idees.

5 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Caram, Sinfu. Lo teu amb el llenguatge i els continguts, és quelcom a mig camí entre el periodismo de investigación d'en Pedro J. i el seu gang i les histories de Los Morancos. Ho deus estar passant fatal amb l'humor britànic, tio. En fi, lo de les bananes m'ha fet riure i, efectivament, m'ha fet pensar si és el postre oficial d'en Hands. Els altres dos vídeos ... De manera més precisa, el vídeo de Disney ... conec una noia que estudia psicologia i que podria ajudar-te.

sinfu ha dit...

si aquesta noia t'ha pogut ajudar a tu ...

Roy Batty ha dit...

Ja, entenc que't preocupi perquè, no ens ho hem d'amagar, lo teu és molt més complicat. Però estic segur de que considerarà el teu cas com un desafiament i que't trobarà una teràpia adequada. Vinga, Sinfu. Que nosaltres almenys ho podem comptar perquè, cap de nosaltres ... "è morto!" i "ni si inviti particulierminti" (Te'n recordes? XDD)

sinfu ha dit...

Com bé sabràs aquí l'humor serà millor o pitjor però no "britànic".

Roy Batty ha dit...

No serà britànic, però tu sempre dius que la penya sempre va amb el Manchester, no?