dissabte, 6 de març del 2010

En aquesta vida tot acaba per saber-se... III

Si amics, tots ho sospitàvem però no ho volíem "b"eure...quan va començar a parlar d'organitzar un viatge a Irlanda per Saint Patrick's day no li vam donar massa importància. Després, aquelles insistents referències a les seves cerveses preferides, que si les alemanyes, les belgues...La col.lecció de gots de cervesa (té més gots que no pas llibres a casa) les samarretes de publicitat que sempre porta a les reunions del departament, els power points que ens envia i sobretot la manera en que pronuncia darrerament la paraula "Vercesa"....I és clar, tot s'acaba sabent, i això és el que ha passat: Les càmeres de seguretat d'un Condis a Cerdanyola l'han enxampat en plena acció intentant comprar unes verceses. Senyo senyor com anava de bufat i la que ha liat! Però tranquil Pierre, t'ajudarem a sortir del teu mal "trago".

4 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Però no era un Condis, era un Bonpreu...

Roy Batty ha dit...

A mi me perdonareu per descobrir coses que'n Pierre m'ha explicat confidencialment. Però com la seva reputació està en joc, no puc silenciar-ho un minut més. En primer lloc m'agradaria saber qui és el malparit que ho va publicar al youtube. Creiem que havíem comprat el silenci del pakistanès que surt a les darreres imatges amb un facsímil de la tesi d'el Toloriu (la del doble cercle versus el cercle únic) i es veu que el podrit se l'ha venut a deu sap a qui. En segon lloc, m'agradaria aclarir que'n Pierre no estava trompa, sinó al.lucinant després de tenir que llegir-se les galerades del darrer numero de "Documents d'Anàlisi Geogràfica"- En particular, un article especial sobre la biografia i les activitats científiques de les folcloriques del departament. Amics, estareu d'acord amb mi amb que son coses que no et deixen indemne. Finalment, m'agradaria cridar la vostra atenció sobre el senyor Federico. Si, el vell aquell que és fa molt l'ofés amb l'estat d'en Pierre i que aprofita per ficar-se un DVD d'en Ozores al cul i aprofitar el show per marxar sense pagar. Torneu a mirar el vídeo i feu justícia a aquest gran home que ens i.lumina amb el seu saber. Per cert, Pierre. Que hay de lo mio?

sinfu ha dit...

Jo sospito del M.Miró. Pel que sembla també compra les birres al mateix súper i com que no pot tolerar que en Pierre assoleixi una reputació superior a la seva en el camp de la Geomorfologia, ha decidit difamar-lo amb aquestes imatges, que per si no ho sabeu encara, ja han estat circulant per tots els ordinatas del departament. Va aconseguir les imatges a canvi de d'un dels seus dibuixos i de la primera edició de Geografia Fisica de l'Arthur Strahler. Que hay de lo Nuestro?

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. Jo no crec que sigui ell Que va agafar el retiro i, malgrat totes les demandes perquè es deixés caure de tant en tant, no ho va fer. Jo crec més aviat que és algú de KAOS. Ho he de confirmar i passar una trucada a en Bou i dir-li que faci el necessari perquè sembli un accident.