dijous, 24 de juny del 2010

He visto cosas que no creeríais...

Dedicat a l'amic Roy, en un dia tan especial com el de Sant Joan...i també als altres pirates! Bon estiu companys!!!!!

13 comentaris:

Roy Batty ha dit...

M'he pixat de riure amb en Quim Monzó que, tot sigui dit de pas, no sé què fot a La Vanguardia. Ara bé, que vol dir més o menys groupe ethnique d'individus anthropologiquement différents les uns des autres, qui s’identifient par des liens entre autres linguistiques ou culturels, répartis sur une vaste zone qui s’étend d’Oman à la Mauritanie. Res, que volia dir que m'has deixat pasmat, Sinfu. Quan dius bon estiu companys, no serà que te'n vas al mas del Pirineu amb en Doc per seguir les seves classes d'estiu, oi? En fi, t'estàs acomiadant de nosaltres o què, colega?

sinfu ha dit...

És que diu en Doc que si volem ho tenim tot pagat al Pirineu. L'única condició és que qui hi vagi ha de compartit l'habitació amb el Toloriu i no sé que fer...i bon estiu perque avuí comença, no?

Roy Batty ha dit...

Doncs a mi me va proposar de llegir-li Pinocchio per la nit a la becària, que es veu que sinó, no és dorm, la pobre. Jo li vaig dir que era un home decent i que tenia principis. Es veu que ara és el Hands qui li llegirà. Com té la mà trencada amb les nenes ...

sinfu ha dit...

Si, sembla ser que en Hands ha de un seminari amb el Toloriu sobre "Los Christallers centrales de sal de la mina de Cardona"...sembla que només s'han apuntat estudiants de primer curs...

Roy Batty ha dit...

En Hands, el que està és més raro que'n Pau Alegre menjant llimones. Amb lo simpàtic que estava abans quan es passava i ens deixava algun comentari i mira ara que s'ha fet gran com ens deixa de banda.

sinfu ha dit...

a mi em sembla que en Hands està massa pendent de la roja i un home tan salat com ell s'ha tornat "soso"...

Roy Batty ha dit...

Home, és que quan et passes tot el dia xerrant amb daurades i llobarros, no pots acabar massa bé. Recorda't d'aquell tio de Vilanova i la Geltrú, en Francesc Roig, que tenia una carpa que's deia Juanita a la que li donava a beure amb un porró.

Roy Batty ha dit...

Clar que, potser, la realitat és que estigui fent nyoki nyoki amb la nena del vídeo.

Israel Hands ha dit...

A veure:No llegeixo Pinotxo a les becàries.Sí m´he apuntat al seminari d´en Toloriu (més que res per què Toloriu està a tocar d´un poble que es diu Bar.Sí m´estic fent gran,però d´això ningú s´en escapa.Si estic pendent de la Roja,però tampoc massa,vull dir que no més pendent que d´altres equips.Si que parlo amb llobarros i daurades,i amb gavines i flamencs,però el vi amb porró me´l foto jo,què collons!!!I finalment,No estic fent Nyoqui,Nyoqui amb la paia del video.

Roy Batty ha dit...

Amb llàgrimes als ulls, he de confessar-te que, de tot el que has dit, lo del porró i lo de la nena del Nyoqui, Nyoqui és el que més m'ha arribat a l'ànima. Lo d'en Pinocchio i les becàries també. Però no me malinterpretis, que no estic dient res en referència a en Doc. Que el pobre deu estar suant tant durament la carnsalada que no troba ni temps de passar-se per aquí, I no com altres que s'ho estan passant divinament treballant sota aquesta canícula infernal.

Roy Batty ha dit...

Per cert, tu no tindràs cap historia amb les becàries perquè estàs ocupat fent altres coses, oi?

Israel Hands ha dit...

Tú tio creus que estic sol a cas i em puc permetre mirar la tv amb aquest desfici?no veus que sempre tinc algún guardaespatlles per la vora que vigila?

Roy Batty ha dit...

Si, tens raó, Hands. Les coses s'obliden fins i tot per aquells que fa dos dies que les hem viscut. En fi, no et demano com et va amb la calor que per aquí estem tenint les mateixes temperatures i ja no sabem on amagar-nos.