divendres, 18 de juny del 2010

I què feu vosaltres per la revetlla?



Això si que és una revetlla guapa! Cadaquès, Menorca ... el veler, una Estrella. Si us penseu que diré res més ho porteu clar, bandarres! Que hi ha coses que poden estar millor? Home, potser si. Però és que Cadaquès m'agrada molt. A més, que hi ha voreres molt altes. I a Menorca, me moro de ganes d'anar, que no he estat mai!

19 comentaris:

sinfu ha dit...

quin dia quedem per anar a Menorca? sobre tot si tens preparat el iot, les nenes i les birres...o vols anar amb la família?

Roy Batty ha dit...

Per aquí corre un a qui el Dr. Guayaquil li deixa les claus de la barraca que té a l'illa. Ell podria posar la barraca, en Long John el iot (a l'agenda que'm vau regalar surt a una foto a la coberta d'un iot), jo fico les birres i en Hands les nenes, que'n té quatre! En fi, cas que estiguem parlant de la mateixa cosa que, amb tu, mai se sap.

sinfu ha dit...

Mira tu, jo amb el iot i les birres em tinc prou, d'entrada...

Roy Batty ha dit...

Doncs jo me quedo amb la cabana i les birres. I als altres, els invitem o què? Ho dic perquè son d'un maleducat que espanta. Molt de rollo amb que es llegeixen els missatges, però no escriuen ni sota la tortura. Clar, com en aquest país tot deu està sempre de juerga, no tenen temps pels amics!

sinfu ha dit...

Saps què? no els hi diguis res i anem tots dos i els enviem una postal...segur que estan de juerga flamenca...

Roy Batty ha dit...

Dit i fet, Sinfu. Cap a Menorca, doncs !!!

sinfu ha dit...

jo no tinc molts dies lliures però tot es pot parlar!

Roy Batty ha dit...

Tranki, Sinfu. Que hi ha més dies que llonganisses que diu en Doc.

sinfu ha dit...

Com tu bé saps jo sóc un pobre estudiant...tu creus que si faig una col.lecta els altres membres del GS es rascaran la butxaca?

Roy Batty ha dit...

Sembla mentida que no els coneguis. Com diuen els suïssos alemanys, aquesta colla, sembla que tinguin un eriçó a la cartera! XDD. Que no, home. Que és broma. Tu demana!

sinfu ha dit...

"Señores de la tripulación der Flinn, si triste es pedir más triste es robar...tengan compasión deste pobre estudiante y hagan su sueño realidas" (et sembla que funcionarà?)

Israel Hands ha dit...

Vale:tú,Sinfu,el iot i les birres i tú,Batty,la cabana i les birres.I jo,clar,els pollastres meus i les birres.

Israel Hands ha dit...

Batty:si tant t´agrada Cadaqués pots parlar-ne amb en Fluvià (que a hores d´ara deu estar botant d´alegria per què comença vacances),que allà també hi té barraca.

Israel Hands ha dit...

Sinfu:no hi ha vols Cork-Maó?

Roy Batty ha dit...

Home, Hands. Que jo seré pobre, però honrat: i no com altres que es dediquen a robar banderes espanyoles als pubs irlandesos. A més, que demanar-li les claus de la barraca de Cadaqués a en Fluvià me fa cosa. Imagina que estic tranquil bevent-me un glop de Tullamore i desembarca el club de fans pensant que'l trobaran a casa! No és per res, però es que me sabria greu no poder invitar-les a beure res. I és que el consum d'alcohol pels menors està castigat per la llei.

sinfu ha dit...

només em cal llogar un jet privat, omplir-lo de Beamish, noies panotxes, i de camí em passo a buscar en Roy, que et sembla?

sinfu ha dit...

Tot calúmnies!!! jo només he amagat un draps de colors i el millor de tot és que ningú s'ha queixat, encara...

Roy Batty ha dit...

Si, home, de beamish ... a mi el que m'agrada de veritat és la birra belga o alemanya. En fi, faré un sacrifici. Però perquè ets tu i sé que't fa il.lusió, hein? Es que a mi, això dels jets privats plens de penya ... No me deixen dormir. T'ho pots creure? I és que jo, amics, pujar a un avió i quedar-me fregit, passi el que passi (més si hi han turbulències) és quelcom digne de veure! I sinó us ho creieu, li demaneu a en Isaac.

Israel Hands ha dit...

A veure si aquesta tarda algú tribarà a faltar el drap de colors...