divendres, 8 d’abril del 2011

20-M's - Eleccions al Departament

Les eleccions a la junta directiva del departament estan al caure. I, com en l'amor i la guerra, sembla que tot està permès. Així sembla haver-ho interpretat un doctor conegut per una desconeguda tesi sobre els majordoms de Nou Mèxic. Gràcies a una filtració de l'actual politburó de Bellaterra, la redacció del GS està en

condicions d'afirmar que la campanya electoral d'aquest doctor prendrà com a referència el vídeo que teniu aquí al damunt, des d'el que el candidat vehicularà les seves propostes electorals. D'altres candidats, coneguts per les seves inclinacions religioses, no dubten en utilitzar fins i tot l'historia bíblica. D'altres intenten atemoritzar l'electorat amb actituds poc reglamentals. D'altres intenten atemoritzar-los amb altres armes que no son molt més dialèctiques. Alguns han reeixit a fer-ho de la pitjor manera. D'altres, millor no parlar-ne. Menys mal que la vella guarda de gènere del Departament no caurà en els paranys folclòrics que la van perseguir durant dècades. Però segur que el vell politburó no s'oblidarà de cridar els vells amics per donar-li suport, mentre es prepara pel relleu.

11 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Com us deia, la campanya electoral ja ha començat. Aquí teniu per exemple el nebot d'en Marti Boada: fent veure que dona un curs de cartografia temàtica, però passant el missatge subliminal de ... Voteu pel tiet, collons! Per la seva banda, els partidaris del doctor Joan Carles Llurdés Coit, professor de Cartografia, es dediquen a publicar articles al patatabrava d'un gust particular (en fi, ja veieu el que vull dir) i a publicar una sèrie de mapes a la xarxa que ficarien vermelles -d'enveja- unes quantes professores seniors del departament.

sinfu ha dit...

I nosaltres tenim dret a vot com a ex-estudiants? ho dic per que si podem votar desde l'estranger no veig perquè no ho podem fer ara..."Se nota, se siente, el Doc de presidente!!!"

Roy Batty ha dit...

Home, ja ni quan eres estudiant podies votar pel Politburó, no crec que pel fet de ser ex-estudiant vagin a deixar-te ara. Una altra cosa és que des d'el GS, i el seu potencial mediàtic, siguem sponsors de la campanya d'algun candidat que respecti els nostres grans principis polítics, epistemològics, deontològics i alcoholics que son, per aquest ordre ... Quins eren ja, Hands? Els tinc a la punta de la llengua i se m'han oblidat.

Roy Batty ha dit...

Per cert, que parlant del Politburó ... Aviam si veient aquestes imatges teniu el sentiment de haver viscut la vostra joventut en un altre planeta. Clar que, segur que molts recordaran la versió soviètica del Españoles, Franco ha ... muerto. Del drama que va muntar una comisaria politica i ex-de-gana. I també de la mala fe d'un grup que es coneixia per aquell temps com ... Els Kremlins!

sinfu ha dit...

El mapa és collonut! hi va participar algú del departament en la confecció del mapa? en el treball de camp?

Israel Hands ha dit...

No se que us sorpren del mapa en qüestió,quan pel mig hi ha un paio que es diu coit.

Roy Batty ha dit...

Si, és que hi ha cognoms que ... Ara que, pel que fa al treball de camp amb un cartògraf ... me'n sé d'un que es va fer una pila d'abocadors pel Vallès.

Israel Hands ha dit...

Home,és el que tenia el SIG en aquell entonses.

Roy Batty ha dit...

Jo pensava més aviat a un que s'anava de passeig pel Vallès amb una irlandesa.

sinfu ha dit...

per cert, a l'abocador de Parets em van parlar d'un tio amb barba i ulleres que es veu que era un morós impenitent....

Roy Batty ha dit...

I na Gerda què va dir? Vull dir, abans que tornéssiu a Sitges. Que després ja m'ho imagino ... Ardiente latino!