dijous, 28 d’abril del 2011

La ley de la gravedad

11 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Vaja, Sinfu! T'has anticipat. M'havien recomanat de veure aquesta emissió i havia pensat en penjar-la. Boníssim, de veritat! Esperem que'n Orlando es passi i ho aprecii en tot el que val.

sinfu ha dit...

Si l'Orlando es passés jo com a deferència li portaria alguna cosa pel seu pub d'aquí a dos setmanes però si no, millor ho deixo còrrer!

Roy Batty ha dit...

Va, Sinfu. Buida el sac, home. Estàs intentant dir que d'aquí dues setmanes et deixaràs caure per Cal Doc i aniràs a buidar la nevera de birres a Cal Long John?

sinfu ha dit...

Jo porto els posagots per les birres i qualsevol d'ells que posi les estrelles!

Israel Hands ha dit...

Sinfu,si tens temps i baixes al Sud omplo la nevera.(de birres,clar)

Roy Batty ha dit...

Home, Hands ... Que no tens pasta per comprar-te birres, que has d'esperar que arribi en Sinfu per omplir-te la nevera? T'estàs tornant una mica garrapo, eh? Menys mal que me sembla que'n Sinfu et guanya volent-se fotre a gust d'estrelles a costa de l'honrat Orlando a canvi de quatre posagots. Clar que ... jo que ell, miraria d'estar sobri, que mai se sap el que't pot passar. Per cert, el payaso no tindrà res a veure amb l'amic d'en Bou, ni aquest s'haurà fet trapecista, oi?

Israel Hands ha dit...

Ho9me Batty,no em malinterpretis,que a casa hi ha una lleixa de la nevera sempre plena de birres.El cas és que si vingués en Sinfu hauria d´habilitar alguna lleixa mes.

Israel Hands ha dit...

Si...i amb això del pallasso no sé per què intuia que en Bou no podia trigar massa en aparèixer.

sinfu ha dit...

Hands, aniré apretat de temps, però si puc et faig una trucada perque tinguis temps d'anar al súper a comprar + birres, que ja se sap, si fa calor...

Israel Hands ha dit...

Ok,tant hi fa,jo l´omplo igualment i en tot cas ens les fotem a la teva salut.

Roy Batty ha dit...

Si de cas, aquí tens unes quantes idees per impressionar en Sinfu. La de l'anell, en especial, la trobo força style, en particular per la Festa Major.